Nalone - Miu Miu Kroglice

Nalone - Miu Miu Kroglice

50 odtenkov sive – silikonske kroglice Ben Wa

50 odtenkov sive – silikonske kroglice Ben Wa

50 odtenkov sive – srebrne kovinske Ben Wa kroglice

Srebrne kroglice Notranja boginja so idealne za tiste, ki si želijo zadovoljstva in okrepljenih mišic, saj ponujajo dovolj teže za dobre učinke, hkrati pa še diskretno stimulirajo točko G.

29,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E24207

Srebrne kroglice Notranja boginja so idealne za tiste, ki si želijo zadovoljstva in okrepljenih mišic, saj ponujajo dovolj teže za dobre učinke, hkrati pa še diskretno stimulirajo točko G. Uživajte v Anastasijinih doživetjih s pomočjo teh naprednih Keglovih kroglic.

 

»Zardevam zaradi stalnih premikov srebrnih kroglic. Obtežujejo me od znotraj, me masirajo in me delajo potrebno, potrebujem seks. Oh, občutek je prekrasen.« - Ana Steele, junakinja knjige 50 odtenkov sive


Za izdelavo teh posebnih kroglic za Keglove vaje je bila uporabljena gladka in trdna kovina. Kroglice so kot nalašč za tiste, ki so se s Keglovimi vajami že srečali in potrebujejo nov izziv – skupna teža kroglic je namreč kar 221 gramov, kar bo poskrbelo za maksimalni uspeh pri učvrščevanju mišic in pomladitvi vaginalnega predela.

Vsaka kroglica ima obseg 9,5 cm, kar predstavlja dovolj velik izziv tudi za najbolj izkušene izvajalce Keglovih vaj. V osnovi so namenjene uporabi med ležanjem, ker pa se bodo vaše mišice ob redni uporabi hitro utrdile, jih boste lahko nosili čisto povsod, podobno kot Ana v knjigi.

Posamezne kroglice drži skupaj močna najlonska nit, ki je na enem koncu pritrjena na velik kovinski obroč. Ta močna konstrukcija omogoča, da kroglice brezskrbno uporabljate pri seksualnih igricah.


Kroglice so del Uradne zbirke užitka 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James. Utrjevalne kroglice Notranja boginja so v kombinaciji z uradno vrečo za shranjevanje 50 odtenkov sive idealno erotično darilo za oboževalke slavne trilogije.


Kako izvajati Keglove vaje

Vaje je enostavno izvajati – le stisnite vagino okoli vstavljenih kroglic, kot da jih poskušate potegniti globlje vase. Stiskajte močno in kar se da dolgo, potem pa stisk sprostite. To vajo ponovite v seriji 10 – 15 krat in to vsaj dvakrat do trikrat dnevno.

Med vajami se bodo srebrne kroglice dotikale vaše točke G, kar bo kot dodatek k učvrščevanju mišic prineslo še nepozabno stimulacijo vaše najbolj občutljive notranje cone. Seksualne igrice lahko dodatno poživite z uporabo vibratorja, ki bo nežno premikal kroglice po vaše notranjosti za še večji užitek.Dolžina: 21,6 cm
Obseg: 10,2 cm
Oblika osnove: prstna zanka
Material: kovina
Fleksibilnost: togo
Vodoodpornost: potopljivo
Vsebuje lateks: ne
Vsebuje ftalične spojine: ne

Več informacij
Znamka: 50 Shades of Grey
Posebnosti: Voodoporen

Izdelki iste znamke

 1. 50 Odtenkov Sive – Mini klitoralni vibrator Sweet Touch 50 Shades of Grey
  29,95 €
  Quickview
 2. 50 Odtenkov Sive – Klasični vibrator Charlie Tango 50 Shades of Grey
  29,95 €
  Quickview
 3. 50 Odtenkov Sive - Vibrirajoči obroček Feel It 50 Shades of Grey
  17,95 €
  Quickview
 4. 50 Odtenkov Sive – Vibrirajoči analni čep 50 Shades of Grey
  29,95 €
  Quickview
 5. Igralne karte Kama Sutra 50 Shades of Grey
  2,95 €
  Quickview
 6. 50 odtenkov sive – Krema za po šeškanju 50 Shades of Grey
  11,95 €
  Quickview
 7. 50 odtenkov sive – Čistilo za erotične igračke 50 Shades of Grey
  7,95 €
  Quickview
 8. 50 odtenkov sive – Analni lubrikant Sprosti se 50 Shades of Grey
  8,95 €
  Quickview

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse