50 odtenkov sive – srebrne kovinske Ben Wa kroglice

50 odtenkov sive – srebrne kovinske Ben Wa kroglice

Vaginalne kroglice Layla - Peonia

Vaginalne kroglice Layla - Peonia

50 odtenkov sive – silikonske kroglice Ben Wa

Uradne srebrne kroglice 50 odtenkov sive se zvijajo in tresejo znotraj vas, kar hkrati utrjuje telo in nudi neskončno veliko užitka. Slastni užitek lahko nosite tudi v javnosti in počutili se boste, kot da bi se igrali s svojim lastnim Christianom Greyem.

24,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E24200

Uradne srebrne kroglice 50 odtenkov sive se zvijajo in tresejo znotraj vas, kar hkrati utrjuje telo in nudi neskončno veliko užitka. Slastni užitek lahko nosite tudi v javnosti in počutili se boste, kot da bi se igrali s svojim lastnim Christianom Greyem.


»Najprej bom to vstavil vate, potem te bom našeškal; ne da bi te kaznoval, temveč zaradi tvojega in mojega užitka.« - Christian Grey, junak knjige 50 odtenkov sive.

Gladka silikonska lupina vsebuje 2 obteženi kroglici, ki se bosta vrteli v vašem telesu, pritiskali na točko G in priklicali vašo vzburjenost. Nosite ju lahko za predigro ali pa z njima še bolj popestrite vročo noč z ljubimcem – vsekakor bosta utrdili vaše telo in vam omogočili še nešteta leta neskončnih užitkov.

Uradne kroglice 50 odtenkov sive so zasnovane in oblikovane za udobje, ki bo dobro poskrbelo za vaš seksualni užitek in seksualno zdravje. Vtaknite jih v nožnico in se predajte kotalečim se užitkom notranjih uteži, ki bodo ljubkovale vašo točko G z vsakim premikom. Dolgotrajni užitek!

Vaginalne kroglice so idealne za izboljšanje masturbacije, predigre in celo analnega seksa, saj bo nepredvidljiva stimulacija notranjih uteži pripomogla k spontanosti vaših seksualnih doživetij. Nosite jih med šeškanjem ali klitoralno stimulacijo, pa boste videli, kako se odzivajo na vaš užitek in poglabljajo vaše vzburjenje.

Kroglice Slastni užitek so zelo uporabne tudi pri izvajanju Keglovih vaj za utrjevanje mišic medeničnega dna, povečevanje moči orgazma in podaljšanje trajanja orgazma. Med uporabljanjem kroglic lahko z enostavnimi medeničnimi vajami povečate gibčnost in čvrstost mišic, kar bo dolgoročno prav gotovo izboljšalo vaše spolno življenje.

Kroglice Slastni užitek so idealna izbira za začetnike pri izvajanju Keglovih vaj, saj imajo udobno majhen obseg in težo, ki bosta olajšali vaje. Vsaka kroglica je težka 32 gramov – skupna teža 64 gramov pa bo omogočila res dober trening.

Kroglice so del Uradne zbirke užitka 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James. Slastni užitek je v kombinaciji z uradno vrečo za shranjevanje 50 odtenkov sive idealno erotično darilo za oboževalke slavne trilogije.

Kako izvajati Keglove vaje
Vaje je enostavno izvajati – le stisnite vagino okoli vstavljenih kroglic, kot da jih poskušate potegniti globlje vase. Stiskajte močno in kar se da dolgo, potem pa stisk sprostite. To vajo ponovite v seriji 10 – 15 krat in to vsaj dvakrat do trikrat dnevno.

Kroglice so narejene iz vzdržljivih in nezahtevnih materialov, zlahka se dajo tudi odstraniti iz silikonskega ogrodja, da jih očistimo. Pomirjujoče je tudi dejstvo, da so opremljene z majhno vrvico, ki omogoča lahko odstranitev po uporabi.

Dolžina: 17,1 cm
Dolžina vstavitve: 10,8 cm
Obseg: 11,8 cm
Material: silikon
Fleksibilnost: toga
Vodoodpornost: potopljivo
Vsebuje lateks: ne
Vsebuje ftalične spojine: ne

Več informacij
Znamka: 50 Shades of Grey
Material: Silikon
Dolžina: 14 - 17 cm
Debelina: nad 6 cm
Posebnosti: Brez ftalatov

Izdelki iste znamke

 1. 50 Odtenkov Sive – Mini klitoralni vibrator Sweet Touch 50 Shades of Grey
  29,95 €
  Quickview
 2. 50 Odtenkov Sive – Klasični vibrator Charlie Tango 50 Shades of Grey
  29,95 €
  Quickview
 3. 50 Odtenkov Sive - Vibrirajoči obroček Feel It 50 Shades of Grey
  17,95 €
  Quickview
 4. 50 Odtenkov Sive – Vibrirajoči analni čep 50 Shades of Grey
  29,95 €
  Quickview
 5. Igralne karte Kama Sutra 50 Shades of Grey
  2,95 €
  Quickview
 6. 50 odtenkov sive – Krema za po šeškanju 50 Shades of Grey
  11,95 €
  Quickview
 7. 50 odtenkov sive – Čistilo za erotične igračke 50 Shades of Grey
  7,95 €
  Quickview
 8. 50 odtenkov sive – Analni lubrikant Sprosti se 50 Shades of Grey
  8,95 €
  Quickview

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse