Vibrirajoči jajček Eilium

Vibrirajoči jajček Eilium

Vibrator Vibe Therapy Discreet

Vibrator Vibe Therapy Discreet

Sqweel 2 - Oralni stimulator

Najboljši ženski oralni stimulator na svetu, je sedaj še boljši!

V beli barvi.

44,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E23665

Najboljši ženski oralni stimulator na svetu, je sedaj še boljši! Če vam je bil Sqweel všeč, se boste v Sqweel 2 zaljubile.


Nastavek ima 10 mehkih jezičkov za stimulacijo vašega ščegetavčka, 3 stopnje hitrosti, funkcijo utripanja in vzratnega delovanja ter 30% več moči od svojega predhodnika.Kako uporabljati Sqweel?


Enostavno vstavite 3 AAA baterije (niso priložene) in pripravljeni ste za Sqweel 2. Odstranite pokrov, prižgite stikalo in jezički se bodo začeli vrteti. Dodajte lubrikant – tudi po telesu, če je potrebno!
Začnete na najnižji hitrosti in pritisnite Sqweel ob trebuh ali vrat, da se navadite na ta unikaten občutek. Ko ste pripravljeni, enostavno položite Sqweel na klitoris in uživajte v jezičkih. Vzemite si čas, in počasi dosegajte orgazem. Premaknite stikalo na hitrejšo hitrost – če vam uspe ter če mislite, da to potrebujete, ga premaknite na najhitrejšo stopnjo. Poskusite držati Sqweel obrnjenega v drugo smer in doživite obratni orgazem.

Sqweel lahko delite tudi s svojim partnerjem.


Sqweel je popolna igračka za oba partnerja. Prav tako ga lahko nastavite na moške erogene cone, kjer jeziček draži glavico penisa, ki ima podobne živčne končiče kot klitoris.
Sqweel pa ni narejen samo za oralno zadovoljevanje – uporabite ga med predigro in stimulirajte vajine erogene cone – vrat, stegna, trebuh... uporabite ga lahko kjerkoli, kamor sega vaša domišljija.


Sqweel je enostaven za čiščenje. Enostavno odprite pokrov in odstranite kolo z jezički. Očistite ga s čistilcem za erotične igrače in sperite pod curkom vode.


- Ne vsebuje lateksa.
- Ni vodoodporen.
- Ne vsebuje toksičnih snovi (ftalatov).


Za enostavno upravljanje ima le en gumb na potisk.

Več informacij
Znamka: Sqweel
Napajanje: 3 AAA
Posebnosti: Brez ftalatov, Rotira

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse