50 odtenkov sive – Vibrirajoči Bullet

50 odtenkov sive – Vibrirajoči Bullet

Vibrator Zini - Roae

Vibrator Zini - Roae

PowerBullet Breeze Flow - fuksija

Vibrirajoči brezžični stimulator obdan s čudovitim potiskanim dizajnom.

13,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E22587

Vibrirajoči brezžični stimulator obdan s čudovitim potiskanim dizajnom.
Vzdržljivi, močni in odlični Power Bullet, ima 3 hitrosti, je brezžičen in vodoodporen.

Dolžina: 12,7 cm
Premer: 1,60 cm
Baterije: 2 AAA (niso vključene)
Kako je Power Bullet dobil ime?
Vedno večje povpraševanje po močnejšem „metku“, ki vam „zatrese cel svet“. Prvi prototip, je imel neverjetno močne vibracije kljub njegovi majhnosti. Presenetil je vse, ki so ga prvič vklopili in velika večina izmed njih je v industriji že več let. Kar je še boljše, da lahko zdrži neprekinjeno tudi do 1 ure. Zato je Power Bullet najbolj primerno ime za nekaj tako močnega v tako majhni lupinici.

Zakaj ima 1-hitrost in 3 - hitrosti?
Power bullet je nekatere začetnike in prav tako priložnostne uporabnike presenetil s svojo neverjetno močjo, prav zato so ustvarili model s 3-hitrostmi, da ugodi vsem. S pritiskom na gumb preklapljate med nizko, srednjo in visoko hitrostjo.

Kaj pomeni „pritisni in zadrži“ („press and hold“)?
Ta funkcija je novi preobrat tehnologije novejšega modela s 3-hitrostmi. Vključuje zmožnost več stopenj hitrosti skupaj, glede na to koliko časa držite gumb. Power Bullet je izdelan prav za to, da se ga dotikate in držite za več moči!

Več informacij
Napajanje: 2 AAA
Priložene baterije: Ne
Tekstura: Gladka
Dolžina: 10 - 13 cm
Debelina: 0 - 2 cm
Posebnosti: Voodoporen

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse