Naprstnik Frisky Finger Purple

Naprstnik Frisky Finger Purple

Fonzie Vibrator Blue

Fonzie Vibrator Blue

Naprstnik Tingling Tongue Purple

Razposajeni prst je odlična igračka za pare, ki bo poskrbela za številne neprespane noči.

10,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E22605

Razposajeni prst je odlična igračka za pare, ki bo poskrbela za številne neprespane noči. Igra s prsti še nikoli ni bila tako zabavna!

Stimulator je primeren za oba spola. Njej lahko nudi klitoralno, analno in vaginalno stimulacijo, njemu pa analno, testikularno in perineumalno stimulacijo.

Igračka je vodoodporna. V komplet je vključen tudi brezplačen set dodatnih baterij.


Zakaj PowerBullet?

Kako je PowerBullet dobil svoje ime?
Nenehne zahteve so nas prepričale, da ustvarimo igračko, ki bo dobesedno pretresla vaš svet. Že prvi prototip, ki je ponujal le eno hitrost, je ustvaril neverjetno močne vibracije za tako majhen vir. Poleg tega je igračka sposobna neprekinjenega delovanja, ki traja več kot eno uro. PowerBullet je torej najbolj primerno ime za tolikšno moč, skrito v tako majhnem ohišju.

Zakaj obstajajo različice z eno in različice s tremi hitrostmi?
PowerBullet je tako močan, da je včasih kar malce prestrašil nove uporabnike, zato smo ustvarili še različico s tremi hitrostmi, ki je primerna za vse. S preprostim pritiskom na gumb lahko namreč prestavljate med nizko, srednjo in visoko močjo vibracij ter tako izberete tisto hitrost, ki vam najbolj ustreza.

Kaj je tehnologija 'pritisni in drži'?
Funkcija 'pritisni in drži' predstavlja novost pri dosedanji različici PowerBulleta s tremi stopnjami. Predstavlja možnost izbire med različnimi hitrostmi na podlagi tega, kako dolgo držite gumb. Za več moči preprosto zgrabite gumb in ga ne spustite!

Več informacij
Znamka: Ostalo
Napajanje: 3 AAA
Priložene baterije: Da
Posebnosti: Voodoporen

Izdelki iste znamke

 1. Dildo Curved Passion
  21,95 €
  Quickview
 2. Analne kroglice X-10
  13,50 €
  Quickview
 3. Jelly Jiggle Dong
  12,95 €
  Quickview
 4. Natural Seducer
  19,95 €
  Quickview
 5. Dildo Plug N Ride
  16,95 €
  Quickview
 6. CyberSkin penis
  9,95 €
  Quickview
 7. Sparkling Clear vibrator
  39,95 €
  Quickview
 8. G-gasm - stimulator G-točke
  14,95 €
  Quickview

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse