Rude Boy - G-točka za moške

Rude Boy - G-točka za moške

Vibrirajoči čep za stimulacijo prostate in obroč

Vibrirajoči čep za stimulacijo prostate in obroč

Bathmate - Prostate Vibe

Prostate Vibe je mogočni masažer prostate, oblikovan posebej za stimulacijo prostate in predela perineum.

54,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E26327

Prostate Vibe je mogočni masažer prostate, oblikovan posebej za stimulacijo prostate in predela perineum. Zaradi svoje ergonomske oblike poleg tega nudi neverjetne orgazme.

Prostate Vibe poganja bullet z 10-imi stopnjami hitrosti in je 100% vodoodporen, zato ga lahko uporabljate kjerkoli vam je ljubše, v spalnici ali pod tušem.

Vibrirajoči bullet lahko odstranite iz silikonskega dela in ga uporabite posamično, sami ali z vašim partnerjem.

Oblikovan tako za začetnike kot tudi za izkušenejše uporabnike, Prostate Vibe je enostavno najboljša izbira za stimulacijo prostate in perineum predela.

Ob tem ne pozabite na nanos lubrikanta, kar je pri masaži prostate ključno! Ob uporabi se le sprostite, zadihajte, sprostite um in telesne mišice, tako se boste lahko osredotočili na občutke in zadeli tisto pravo točko. Po uporabi ga lahko očistite z čistilom za igrače in pospravite do naslednjič.

Več informacij
Znamka: Bathmate

Izdelki iste znamke

 1. Bathmate trak za tuširanje Bathmate
  19,90 €
  Quickview
 2. Bathmate sistem za čiščenje Bathmate
  49,90 €
  Quickview
 3. Bathmate - vodna erekcijska črpalka Bathmate
  89,00 €
  Quickview

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse