Obroček Extasy

Obroček Extasy

Ultimate Stroker Beads – kroglice zanjo in zanj

Ultimate Stroker Beads – kroglice zanjo in zanj

X-Factor Vibrirajoči obroček za penis in moda

Zaplavajte v nove dimenzije užitka z vibrirajočim obročkom X-Factor!

18,45 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E20910

Zaplavajte v nove dimenzije užitka z vibrirajočim obročkom X-Factor!

Ta domiselno zasnovana igračka z dvojim obročkom predstavlja popoln sistem za boljšo, daljšo in trdnejšo erekcijo. Dvojni obroček iz gumijastega materiala je raztegljiv, zato se povsem prilagodi vašemu orodju. S podporo, ki jo obročka nudita tako penisu kot tudi modom, boste navdušili z novo odkrito vzdržljivostjo in močjo svoje erekcije. Piko na i dodaja še močan stimulator, ki ga lahko tudi odstranite. Ta oddaja neverjetne vibracije, ki bodo še okrepile vašo erekcijo, obenem pa poskrbele za dodatno dozo užitka – tako za vas kot tudi za vašo partnerko.

Ta erotična igračka ponuja vse v enem: izjemno moč in neverjetno vzburjenje – zanj in zanjo. Izdelek ima ročni upravljalec z možnostjo nastavitve hitrosti.

Dve AA bateriji nista vključeni v set.

Več informacij
Znamka: SevenCreations
Napajanje: 2 AA
Priložene baterije: Ne

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.