Picobong - Remoji Diver Vibrirajoči jajček Cerise

Picobong - Remoji Diver Vibrirajoči jajček Cerise

We-Vibe Set Sensations Unite

We-Vibe Sensations set vsebuje roza vibrator za pare in temno moder erekcijski obroč.

159,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
592250

We-Vibe Sensations set vsebuje roza vibrator za pare in temno moder erekcijski obroč. Vibrator je v obliki črke U z ročicami različnih velikosti. Notranje strani obeh ročic sta rahlo narebreni. Srednji del vibratorja pa je raven in fleksibilen. Ponaša se z 7 načini vibriranja in 3 nastavitvami hitrosti, ki jih lahko daljinsko upravljate.

Erekcijski obroč ima širšo površino za klitoralno stimulacijo. Njegovih 10 načinov vibriranja lahko upravljate z brezplačno We-Connect aplikacijo. Z aplikacijo si lahko ustvarite tudi lastne načine vibriranja za obroč.
Obe igrači sta USB polnjivi.


Velikost vibratorja: 7,5 cm dolžina,  Ø 3-4,6 cm
Velikost obroča: 7,1 cm dolžina,  Ø 3,1 cm (fleksibilen)
Material: silikon, brez ftalatov - v skladu z EU REACH predpisi

Več informacij
Znamka: We vibe
Posebnosti: Brez ftalatov, Fleksibilen

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse