Fonzie Vibrator Blue

Fonzie Vibrator Blue

Vibrator Lelo Tiani 2

Vibrator Lelo Tiani 2

Vibrator Gino

Izjemno kakovosten vodoodporen vibrator, ustvarjen za stimulacijo točke G.

29,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E21308

Izjemno kakovosten vodoodporen vibrator, ustvarjen za stimulacijo točke G. Močan, obenem pa zelo tih vibrator ima sedem stopenj, s pomočjo katerih lahko regulirate, kako divje vibracije si želite.

Vibrator je, kot tudi vsi ostali izdelki znamke Feelz Toys, izdelan iz 100% medicinskega silikona najvišje kvalitete; gre za najboljši in najvarnejši material, ki se uporablja za izdelavo erotičnih igračk. Povsem enak material se uporablja tudi v številnih drugih industrijah, med drugim tudi v prehranski in zdravstveni.

Silikon je tako mehek, da ga boste čutili kot pravo kožo, obenem pa se hitro segreje in ostaja topel dalj kot ostali materiali, kar zagotavlja povsem realistično izkušnjo. Material je brez vonja in okusa, neporozen in brez sredstev za mehčanje.Poleg tega so vsi izdelki znamke Feelz Toys hipoalergeni in preprosti za čiščenje; potrebujete le toplo vodo in blago milo.

Erotične igračke znamke Feelz Toys spadajo med najbolj inovativne, okolju prijazne in varne izdelke, ki so trenutno na voljo. Vsi izdelki ustrezajo certifikatu CE in smernicam RoHS. Z izdelki znamke Feelz Toys uporabljajte le lubrikante na osnovi vode. Ne uporabljajte lubrikantov na osnovi silikona.

Več informacij
Znamka: FeelzToys
Napajanje: 2 AAA
Priložene baterije: Ne
Tekstura: Rebrasta
Material: Silikon
Dolžina: 14 - 17 cm
Debelina: 3 - 4 cm
Posebnosti: Brez vonja, Tihe vibracije, Voodoporen

Izdelki iste znamke

 1. Dildo Rombee FeelzToys
  24,95 €
  Quickview
 2. Vibrirajoči jajček Eilium FeelzToys
  14,95 €
  Quickview
 3. Analni čep Vito FeelzToys
  16,95 €
  Quickview
 4. Fonzie Vibrator Blue FeelzToys
  29,95 €
  Quickview
 5. FeelzToys - Thor Erekcijski obroč črn FeelzToys
  29,95 €
  Quickview

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse