Podjetje AVANTMEDIA spletni portali d.o.o., Stegne 3, 1000 Ljubljana je lastnik spletne strani in z njo tudi upravlja. Namen politike zasebnosti te spletne strani je seznanitev obiskovalcev z nameni in obdelavo osebnih podatkov s strani podjetja Avantmedia d.o.o.

Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Zbiranje osebnih podatkov je v skladu s trenutno obstoječo zakonodajo oziroma s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

Upravljalec osebnih podatkov

Upravljalec osebnih podatkov je podjetje Avantmedia d.o.o.

Osebni podatki

Osebni podatek je katera koli informacija v zvezi z določenim ali določljivim posameznikom (določljiv posameznik je tisti, ki ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator itd.

Podjetje Avantmedia d.o.o., skladno z zakonsko podlago zbira naslednje osebne podatke:

Email naslov,
IP naslov
,Tel. številko<

Zbiranje osebnih podatkov podjetju dovoljujete s privolitvijo ob obisku spletnega mesta ter ob prijavi v sistem.

Obdelava osebnih podatkov

Zbrani osebni podatki se bodo uporabljali le z vnaprej znanim namenom, katerega posameznik ve ob privolitvi uporabe njegovih osebnih podatkov.

Kadar posameznik poda soglasje za uporabo elektronskega naslova, bo na podani naslov prejemal občasne komercialne ponudbe ali informativno vsebino. Posameznik lahko soglasje za obdelavo osebnih podatkov vedno prekliče (več o preklicu v poglavju Preklic privolitve obdelave).

Podjetje Avantmedia d.o.o. ne obdeluje osebnih podatkov svojih kupcev za namene podrobne analitike, profiliranja ali kakršnega koli namena identifikacija posameznega uporabnika. Vsi podatki, ki jih uporabnik med uporabo strani pusti na strani se ob označbi profila za izbris, nepreklicno izbrišejo. V kolikor uporabnik na strani nima registriranega profila se vsi zbrani podatki izbrišejo najkasneje v roku 12 mesecev oziroma zakonsko določenih terminov shrambe osebnih podatkov, ki veljajo za vašo državo in regijo.

Pogodbena obdelava osebnih podatkov

Kot posameznik ste seznanjeni in soglašate, da lahko ponudnik posamezna opravila v zvezi z vašimi podatki zaupa drugim osebam (pogodbenim obdelovalcem). Pogodbeni obdelovalci lahko zaupane podatke obdelujejo izključno v imenu ponudnika, v mejah ponudnikovega pooblastila (v pisni pogodbi oziroma drugem pravnem aktu) in skladno z nameni, ki so opredeljeni v tej politiki zasebnosti.

Pogodbeni obdelovalci, s katerimi sodeluje ponudnik so:

računovodski servis;
odvetniške pisarne in drugi ponudniki pravnega svetovanja;
vzdrževalci IT sistemov;

Ponudnik ne bo posredoval vaših osebnih podatkov tretjim nepooblaščenim osebam. Pogodbeni obdelovalci smejo osebne podatke obdelovati zgolj v okviru upravljavčevih navodil in osebnih podatkov ne smejo uporabiti za zasledovanje kakršnih koli lastnih interesov.

Preklic privolitve obdelave

Posameznik ima pravico, da od podjetja zahteva, da nepopolne osebne podatke dopolni oziroma popravi, vse oziroma določene podatke izbriše. Posameznik lahko to stori z elektronskim sporočilom na naslov [email protected] ali pa lahko v nastavitvah računa označi svoj profil za izbris.

Piškotki

Ponudnik Avantmedia d.o.o. na spletnem mestu www.nagajivo.com uporablja spletne piškotke (v nadaljevanju: piškotki). Piškotki so tekstovne datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta shranijo na uporabnikovo napravo, s katero je uporabnik dostopal do spletnega mesta.

Ponudnik uporablja samo piškotke, ki so nujni za delovanje spletne strani. Ponudnik teh piškotkov ne obdeluje naprej in se izbrišejo po poteku.

Piškotki oziroma podatki, zbrani z njihovo pomočjo, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in z njimi ni mogoče ugotoviti, za katero konkretno osebo gre.

Podatki o posameznih piškotkih, o upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in o trajanju piškotkov so navedeni v spodnji tabeli:

Upravljavec podatkovIme piškotka / trajanjeNamen obdelave zbranih podatkov
AvantmediaPHPSESSID / do konca sejeOsnovni piškotek brez katerega uporaba funkcij spletne strani ni mogoča.
Avantmediauser_data / do konca sejePiškotek, ki se naloži uporabniku po prijavi v sistem in je namenjen uporabi članskih funkcij sistema. Brez njega prijava v sistem ni mogoča.
Avantmedia/CloudFlare__cfduid / 1 mesecVarnostni piškotek, sistema CloudFlare, ki skrbi za varnost uporabniške seje in strani. Brez njega uporaba strani ni mogoča.