Lady Love white

Lady Love white

Vibrator Lelo Tiani 2

Vibrator Lelo Tiani 2

Pocket Rocket Massager - stimulator klitorisa

 Pocket Rocket je originalna izdaja tega neverjetnega vibratorja, ki bi ga v svoji kolekciji morala imeti prav vsaka ženska.

8,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E20121

Legenda med erotičnimi igračkami, ki so jo pogosto kopirali, a pri tem nikoli dosegli originala. Pocket Rocket je originalna izdaja tega neverjetnega vibratorja, ki bi ga v svoji kolekciji morala imeti prav vsaka ženska.

Igračka je dovolj majhna, da jo lahko spravite kar v torbico in jo imate vedno pri roki, obenem pa dovolj močna, da vas že v nekaj sekundah popelje do vrhunca, ki ga še niste doživeli. Poleg svoje majhnosti in moči Pocket Rocket Massager odlikuje še izjemno tiho delovanje; poigrate se lahko kjerkoli, brez strahu, da bi vas pri tem kdo zalotil.

Eden izmed razlogov za izjemno priljubljenost te igračke je tudi njena kvaliteta; v sebi skriva motor japonske izdelave, ki zagotavlja tiho in obenem izjemno močno delovanje, vendar pa ostaja prijazen do baterij. Užitek torej kar traja in traja …

Več informacij
Posebnosti: Voodoporen

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse