Ponudnik Avantmedia d.o.o. na tem spletnem mestu uporablja spletne piškotke (v nadaljevanju: piškotki). Piškotki so tekstovne datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta shranijo na uporabnikovo napravo, s katero je uporabnik dostopal do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta lahko ponudnik dostopa do podatkov na uporabnikovi napravi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

Ponudnik s pomočjo piškotkov zagotavlja boljše in uporabniku bolj prijazno in prilagojeno delovanje in prikazovanje spletnega mesta, obenem pa mu piškotki pomagajo pri analizi uporabnikov in pri beleženju obiska (statistični nameni) ter za bolj učinkovito oglaševanje.

Piškotki oziroma podatki, zbrani z njihovo pomočjo, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in z njimi ni mogoče ugotoviti,  za katero konkretno osebo gre. Dovoljenja za namestitev piškotkov lahko uporabnik kadarkoli nastavi tudi v svojem spletnem brskalniku, ki ga uporablja za dostop do tega spletnega.

Podatki o posameznih piškotkih, o upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in o trajanju piškotkov so navedeni v spodnji tabeli:Upravljavec podatkov

Ime piškotka / trajanje

Namen obdelave zbranih podatkov

Avantmedia

FRONTEND

Seja za spletno trgovino

Avantmedia

_pk_id. / 2 leti

_pk_ses / 1 uro

Spletna analitika in statistika.Statistika se obdeluje lokalno in se ne posreduje tretjim osebam.

AddThis, Inc. __atuvc / 2 leti Piškotek, ki omogoči prikaz gumbov za deljenje povezav preko socilanih omrežij in prikaže števec števila deljenih povezav. S klikom na katerikoli gumb za deljenje se vam lahko naložijo piškotki tretjih strani (Facebook, Google, Twitter...)
Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse