50 odtenkov sive - Darker Anastasia Masquerade Mask

50 odtenkov sive - Darker Anastasia Masquerade Mask

Igra za zaljubljene

Igra za zaljubljene

Igralne karte Perfect Evening

Perfect Evening je verjetno najbolj “poredna" igra s kartami, ki jo boste kadarkoli igrali z vašim partnerjem ali ljubimcem.

Karte so v slovenskem jeziku.24,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
perfect001

Romantična igra s kartami za pare, kjer zmaga vodi v Kamasutro.

100% izdelano v Sloveniji

Perfect Evening je verjetno najbolj “poredna" igra s kartami, ki jo boste kadarkoli igrali z vašim partnerjem ali ljubimcem.

Cilj igre je pričarati čaroben večer, poln strasti, smeha, ljubezni, vročega seksa in medsebojnega spoznavanja. Pravila igre in naloge vas bodo popeljale od nedolžnega igračkanja do izjemno vroče predigre in vse do vrhunskega seksa v položajih Kamasutre.

Zmagovalec predigre lahko izbira med 20 vročimi Kamasutra kartami in sestavi popoln scenarij za nadaljevanje večera. Perfect Evevnig je kot nalašč za pare, ki želijo popestriti svoje spolno življenje ali pare, ki se šele spoznavajo.

Paket erotičnih kart Perfect Evening vključuje 100 kart:
- Stopnja 1 (20 kart)
- Stopnja 2 (20 kart)
- Stopnja 3 (20 kart)
- Kamasutra (20 kart)
- Spremeni potek igre (20 kart)
- Dodatne prazne karte, na katere lahko igralci napišejo lastne naloge
- Navodila za igranje

- Alu embalaža

Na voljo v slovenskem jeziku.

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse