Mystim - His Ringness Duke Polished 48mm

Mystim - His Ringness Duke Polished 48mm

Oxballs - Oxsling Cocksling Black Ice

OXSLING obsega vse, kar vam je všeč pri originalnih dizajnih obročev, vendar je ta narejen iz popolnoma nove sestave PLUS+SILICONE.

23,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E29875

OXSLING obsega vse, kar vam je všeč pri originalnih dizajnih obročev, vendar je ta narejen iz popolnoma nove sestave PLUS+SILICONE.

PLUS+SILICONE združuje moč in raztegljivost TPR s toplino in mehkobo gladkega silikona; zagotovlja, da vaše premoženje še nikoli ni občutilo česa podobnega.

Vsaka odprtina na OXSLING-u je ojačana z debelim obročem, ki oprime vaše meso in potisne vaše orehe navzdol in stran od vašega telesa. Izjemno mehak material in zasnova z več obročki ustvarjata občutek roke, ki nežno stiska vaš ud in moda.

OXSLING lahko zaradi njegove vsestranske oblike nosite na več načinov in tako izkusite različno prileganje in drugačen občutek. Manjši obroček nosite obrnjen navzdol za tesnejše prileganje modam ali pa ga obrnite proti telesu za večji pritisk na ud. Privlačen reliefni napis OX vam omogoča, da predstavljate svojo najljubšo znamko igrač, hkrati pa pokažete svoje atribute...

Statistika:

- Širina: 5,08 cm

- Višina: 5,72 cm

- Obseg glavne luknje: 10,16 cm

- Obseg luknje za gred: 8,89 cm

- Obseg luknje za moda: 10,80 cm

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse