Orgie - Noriplay Body To Body Masažni Gel Ultra Slide 500 ml

Orgie - Noriplay Body To Body Masažni Gel Ultra Slide 500 ml

Orgie - Bio Organic Olje Grapefruit 100 ml

Orgie - Bio Organic Olje Grapefruit 100 ml

Orgie - Bio Organic Olje Rožmarin 100 ml

Čutno in poživljajoče organsko masažno olje z oljem rožmarina.

17,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E32290

Čutno in poživljajoče organsko masažno olje z oljem rožmarina.

Z izrazito naravno aromo rožmarina je Orgie Bio rožmarinovo organsko olje prava izbira za trenutke intimnosti in užitka. Masažno olje vsebuje rožmarin, ki je znan po svojih spodbudnih učinkih, nakar ob vsakem dotiku in gibu daje energijo in vzbuja telo in čute.

Narejeno iz certificiranih naravnih in veganskih sestavin Orgie Bio Organic Oil Rosemary je formulirano z olji, pridelanimi in ekstrahiranimi trajnostno in brez kemičnih izdelkov. Njegova formula vsebuje Helianthus Annuus (sončnica), Prunus Amygdalus dulcis (sladki mandelj) in Rosmarinus Officinalis (rožmarin), kombinacijo treh odličnih masažnih olj z antioksidativnimi in spodbudnimi učinki, ki ščitijo in vlažijo kožo. Orgie Bio združuje užitek, spoštovanje okolja in ekološko ozaveščenost.

- Čutno in energizirajoče organsko masažno olje

- z rožmarinovim oljem

- energizirajo in vzbudijo telo in čute

- narejeno iz certificiranih naravnih in veganskih sestavin

- brez kemičnih izdelkov

100 ml

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse