Mystim E-Masturbator Opus

Mystim E-Masturbator Opus

Mystim - Stimulator Cluster Buster

Inovativna naprava za stimulacijo.

159,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
592609

Inovativno napravo za stimulacijo proizvajalca Mystim, sestavlja daljinski upravljalnik in sprejemnik z daljinskim upravljanjem.

Z vključenim sprejemnikom lahko hkrati nadzirate do 8 Mystim igrač. Sprejemnik lahko nadzoruje različne programe in intenzivnosti. Količina igrač se poveča z vsako Sub (naročite posamično). Zato se lahko na napravo načeloma priključi neomejeno število igrač.

Na voljo je 10 stopenj intenzivnosti, 12 stimulacijskih programov in 5 posebnih programov usposabljanja (npr. za mišice medeničnega dna). Zaslon in gumbi so osvetljeni, kar pomeni, da jih je mogoče videti tudi v temnem prostoru.

Cluster Buster je na voljo v čudoviti škatli za shranjevanje. Poleg je daljinski upravljalnik, sprejemnik, bi-polarna elektroda (samolepilna). Litij-ionsko baterijo polnite s priloženim napajalnim kablom.

Specifikacije:

Barva: črna

Velikost:

Teža: 514 g

Pakiranje:

Širina: 11,5 cm

Višina: 7 cm

Dolžina: 24,5 cm

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse