Mystim - His Ringness Duke Polished 51mm

Mystim - His Ringness Duke Polished 51mm

Oxballs - Oxsling Cocksling Black Ice

Oxballs - Oxsling Cocksling Black Ice

Mystim - His Ringness Duke Polished 48mm

Visokokakovosten obroč iz 100 % kirurškega nerjavečega jekla kvadratne oblike.

44,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E23197

Visokokakovosten obroč iz 100 % kirurškega nerjavečega jekla kvadratne oblike.

Obroči Mystim iz 100 % kirurškega nerjavečega jekla niso le erotični kosi nakita. Prav tako vam lahko pomagajo do daljšega in intenzivnejšega seksa. Nikoli ne nataknite obroča na penis v erekciji.

Začnite tako, da previdno vtikate eno modo naenkrat in nato vstavite penis v obroček. Obročka nikoli ne nosite več kot 30 do 35 minut in ga po potrebi vedno nežno odstranite z lubrikantom.

Iskanje prave velikosti je ključnega pomena, da zagotovite najboljše rezultate vašega obročka: če je obroček prevelik, ne deluje ali pa lahko celo odpade. Po drugi strani pa lahko, če izberete obroč, ki je premajhen, povzroči zdravstvene težave. Zato vedno poskrbite, da se vaš obroč tesno prilega, in vendar da ni v nobenem trenutku niti neprijeten niti boleč.

Pravo velikost lahko izmerite tako, da z neelastičnim trakom ovijete moda in penis, tako da se konca traku srečata na vrhu penisa, blizu vašega telesa. Zategnite trak, tako da bo še vedno udoben. Označite trak na obeh straneh, kjer se konca stikata, in izmerite dolžino v mm. Zdaj delite to dolžino s pi (3,14), da ugotovite svoj premer. Priporočamo, da to meritev ponovite ob nekaterih dnevih in različnih dnevnih urah, ker lahko pride do naravnih nihanj.

Priporoča se – še posebej, če ste začetniki pri uporabi obročev – v primeru dvoma vedno izberite večji premer.

Širina: 1,5 cm

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse