Laid - P.2 Silikonski Obroč 51.5 mm Črn

Laid - P.2 Silikonski Obroč 51.5 mm Črn

Mystim - His Ringness Duke Polished 55mm

Mystim - His Ringness Duke Polished 55mm

Laid - P.2 Silikonski Obroč 47 mm Črn

P.2 je narejen iz 100 % medicinskega silikona in se nosi okoli penisa in mod.

27,45 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E22125

P.2 je narejen iz 100 % medicinskega silikona in se nosi okoli penisa in mod. Prispeva k popolnejši erekciji in lahko odloži orgazem z upočasnitvijo pretoka krvi iz penisa.

Podaljšek (rep) je nagnjen pod kotom 61 stopinj, da masira erektilno tkivo za modi, kakor tudi nežno potisne navzgor ob presredek (območje med modi in anusom) pri vsakem potisku med spolnim odnosom. Kombinacija dizajna P.2 in neverjetno gladke površine je izjemno prijetna za nošenje. Ker je vsestranski, ga je mogoče nositi tudi drugače, kar zagotavlja raznolike občutke.

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse