3B: Shape&Show Buttocks lifter gel (50ml)

3B: Shape&Show Buttocks lifter gel (50ml)

Krema 2Seduce Intimate Sensual (50ml)

Krema 2Seduce Intimate Sensual za stimulacijo ženskega intimnega predela.

24,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
11510926

Krema 2Seduce Intimate Sensual za stimulacijo ženskega intimnega predela. Povzroči mravljinčenje ter topel in prijeten občutek. Za večjo razburljivost, užitek in intenzivnejši vrhunec. Edinstvena formula, ki temelji iz naravnih sestavin in bogatih olj, spodbuja ženski intimni predel. Krema zagotavlja maksimalen pretok krvi in ustvarja prijeten in grelni učinek. Koža bo ob dotiku postala bolj občutljiva kar lahko poveča spolno slo. Stimulacija klitorisa bo tako le še povečala užitek in pripomogla k intenzivnemu vrhuncu.

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse