Moški Anal Relax Lubrikant

Moški Anal Relax Lubrikant

Just Glide Water

Just Glide Water

Just Glide Anal

Just Glide je lubrikant na vodni osnovi, visoke kakovosti, ki bo poskrbel za naslado, ki traja in traja... s posebno hranljivo formulo iz 7-ih zelišč za bolj prijetne analne užitke.

3,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
623938/623946

Just Glide je lubrikant na vodni osnovi, visoke kakovosti, ki bo poskrbel za naslado, ki traja in traja... s posebno hranljivo formulo iz 7-ih zelišč za bolj prijetne analne užitke. Drsenje, ki se kar ne neha, je glavna odlika tega odličnega lubrikanta. Just Glide je izdelan iz 100-odstotno veganskih materialov. Lubrikant ne vsebuje masti ali olja, zaradi česar je primeren za uporabo s kondomi iz lateksa. Testi so dokazali, da ga koža izjemno dobro prenaša, zato je zelo primerna izbira tudi za tiste z bolj občutljivo kožo.

 

Količina: 50ml, 200 ml

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse