Femme Strong – 10 kapsul

Femme Strong – 10 kapsul

Horny Ginseng 0,5 l

Horny Ginseng 0,5 l

Horny Damiana 0,5 l

Vznemirljiv alkoholni afrodiziak obogaten z naravnim sokom suhih fig in Damiano.
23,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
HORDAM

Vznemirljiv alkoholni afrodiziak obogaten z naravnim sokom suhih fig in Damiano. Čutnost te izjemne pijače smo dosegli z naravnim sokom suhih fig, ki dodajo tudi prijetno sladkobo. Je brez kemičnih konzervansov in umetnih barvil.

UPORABA:

Pred uporabo pretresi! Servirajte ohlajeno. Je čudovit aperitiv v vročih in mrzlih dneh.

SESTAVINE:

Figa je najbolj bazično delujoč sadež, slednja nevtralizira prekomerno izločanje želodčne kisline, hkrati pa je bogata z glukozo in fruktozo ter tako zmanjša željo po sladkih poslasticah. Poleg hranilnega učinka ima tudi mnogo pozitivnih učinkovin:

Za boljšo prebavo, plodnost in kožo - tako sveže kot suhe fige so izredno bogate z encimi in vlakninami, prispevajo k urejeni prebavi, zmanjšujejo napetost v želodcu in blažijo želodčne krče.

Ker fige čistijo sečne poti in kri, so koristne tudi v prehrani moških, ki imajo težave s plodnostjo. Japonske študije so pokazale odlične rezultate pri zmanjševanju tveganja za rakom na prostati. Pri tem naj bi pomagal figov izvleček. Hkrati naj bi pomagale tudi pri krčenju tumorjev in pri odvajanju vode iz telesa. Za miren spanec - fige vsebujejo triptofan, aminokislino, ki pomaga pri nespečnosti, depresiji in motnjah spanja.

Damiana - že v predkolumbovskih časih so to rastlino uporabljali za povečanje spolnega apetita pri moških in ženskah. Damianini listi vsebujejo največ učinkovin oz. sekundarnih rastlinskih snovi in se zato pogosto uporabljajo v prehrani, zeliščnih mešanicah in drugih pripravkih.

Damiana je koristna, saj pripomore k zmanjšanju težav kot so moška impotenca, menstrualne težave ali pomanjkanje energije tako pri ženskah kot pri moških, proti glavobolih, mokrenja v postelji, depresije, zaprtja, krepitve in vzdrževanja duševne in fizične vzdržljivosti in kot afrodiziak.

OPOZORILA:

Vse informacije na straneh spletne trgovine so le informativnega značaja in nikakor niso namenjene kot nadomestilo za nasvete zdravnika ali zdravstvenega osebja, prav tako niso in ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, saj niso priznana s strani zdravstvenih avtoritet. Izdelki in trditve o posameznih izdelkih v spletni trgovini niso bili ocenjeni s strani odgovornih državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni.

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse