Homme Daily – 60 kapsul

Homme Daily – 60 kapsul

Homme Strong – 10 kapsul

100 % naravni izdelek za dvig spolne moči brez negativnih stranskih učinkov.
51,30 €
Rok dobave 5 do 14 dni.
SKU
HOMMECS

100 % naravni izdelek za dvig spolne moči brez negativnih stranskih učinkov. Produkt je idealen za vse moške, ki želite zaživeti bolj energično in bogato spolno življenje na naraven način in brez zadrege z zdravili.

- Večja erekcijska in spolna moč
- Večje število semenčic
- Kasnejši izliv
- Daljši čas erekcije
- Pogostejši spolni odnosi
- Daljša spolna vzdržljivost
- Močnejši orgazmi
- Večja samozavest v postelji

Izdelek je rezultat izjemnih lastnosti naravnih učinkovin kot so Ginseng, ki povečuje spolno slo, Catuabe ki lajša težave z moško spolno funkcijo ter navadne zobačice ki spodbuja hormonalno aktivnost in spolno zmogljivost.

NAVODILA ZA UPORABO – Priporočen dnevni odmerek : 1 kapsula pred željeno aktivnostjo.

NAVODILA ZA SHRANJEVANJE - Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Plastenko shranjujte dobro zaprto.

POMEMBNA OBVESTILA - Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

SESTAVINE - standardiziran izvleček catuabe, standardiziran izvleček navadne zobačice, standardiziran izvleček muira puame, standardiziran izvleček rdečega ginsenga, standardiziran izvleček siberskega ginsenga, L-Arginin, standardiziran izvleček ginko bilobe, kajenski poper, cink, vitamin B6, selen, magnezijev stearat.

Sestavine v 1 kapsuli:

Catuaba Trichillia catigua extract

140mg

HPMC vegan 00 capsule

120mg

Tribulus Terrestris extract

100mg

Muira Puama extract

100mg

Red Ginseng extract

80mg

Siberian Ginseng extract

80mg

L-Arginine HCL

80mg

Ginko Biloba extract

40mg

Selenium (as sodium selenite)

27,5mcg / 50% RDA

Cayenne Pepper

20mg

Magnesium Stearat

15mg

Microcrystalline Cellulose

10mg

Zinc (as zinc oxide)

5mg / 50% RDA

Vitamine B6 (as pyridoxine)

0,70mg / 50% RDA

Zinc (as zinc oxide)

5mg / 50% RDA

Vitamine B6 (as pyridoxine)

0,70mg / 50% RDA

Vse informacije na straneh spletne trgovine so le informativnega značaja in nikakor niso namenjene kot nadomestilo za nasvete zdravnika ali zdravstvenega osebja, prav tako niso in ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, saj niso priznana s strani zdravstvenih avtoritet. Izdelki in trditve o posameznih izdelkih v spletni trgovini niso bili ocenjeni s strani odgovornih državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni.

Tekstovni opisi posameznega izdelka so le informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA). V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, se pred kombiniranjem le teh s super-živili posvetujete s svojim zdravnikom.

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse