22 Days Penis Extention (22 tab)

22 Days Penis Extention (22 tab)

Homme Strong – 10 kapsul

Homme Strong – 10 kapsul

Homme Daily – 60 kapsul

100 % naravni izdelek za dvig spolne moči brez negativnih stranskih učinkov.
29,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
HOMMECD

100 % naravni izdelek za dvig spolne moči brez negativnih stranskih učinkov. Produkt je idealen za vse moške, ki želite zaživeti bolj energično in bogato spolno življenje na naraven način in brez zadrege z zdravili.

- Večja erekcijska in spolna moč
- Večje število semenčic
- Kasnejši izliv
- Daljši čas erekcije
- Pogostejši spolni odnosi
- Daljša spolna vzdržljivost
- Močnejši orgazmi
- Večja samozavest v postelji

Moška neplodnost predstavlja več kot tretjino razlogov za neplodnost parov. Cink ima vlogo pri plodnosti in prispeva k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi medtem ko selen prispeva k nastajanju semenčic.

NAVODILA ZA UPORABO – Priporočena dnevna količina: Zaužijte 1 kapsulo z veliko vode.

NAVODILA ZA SHRANJEVANJE - Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Plastenko shranjujte dobro zaprto.

POMEMBNA OBVESTILA - Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

SESTAVINE - standardiziran izvleček navadne zobačice, standardiziran izvleček catuabe, standardiziran izvleček muira puame, standardiziran izvleček rdečega ginsenga, standardiziran izvleček siberskega ginsenga, standardiziran izvleček ginko bilobe, standardiziran izvleček ašvagande, kajenski poper, cink, vitamin B6, selen, magnezijev stearat.

Sestavine v 1 kapsuli:

Tribulus Terrestris extract

140mg

HPMC vegan 00 capsule

120mg

Catuaba trichillia catigua

80mg

Muira Puama extract

80mg

Red Ginseng extract

80mg

Siberian Ginseng extract

80mg

Ginko biloba extract

80mg

Ashwagandha extract

80mg

Selenium (as sodium selenite)

27,5mcg / 50% RDA

Cayenne Pepper

15mg

Magnesium Stearat

15mg

Microcrystalline Cellulose

10mg

Zinc (as zinc oxide)

5mg / 50% RDA

Vitamine B6 (as pyridoxine)

0,70mg / 50% RDA

Zinc (as zinc oxide)

5mg / 50% RDA

Vitamine B6 (as pyridoxine)

0,70mg / 50% RDA

Vse informacije na straneh spletne trgovine so le informativnega značaja in nikakor niso namenjene kot nadomestilo za nasvete zdravnika ali zdravstvenega osebja, prav tako niso in ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, saj niso priznana s strani zdravstvenih avtoritet. Izdelki in trditve o posameznih izdelkih v spletni trgovini niso bili ocenjeni s strani odgovornih državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni.

Tekstovni opisi posameznega izdelka so le informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA). V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, se pred kombiniranjem le teh s super-živili posvetujete s svojim zdravnikom.

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse