Fun Factory – Be.One

Fun Factory – Be.One

Big Bang Penetrator

Big Bang Penetrator

Glas – Ukrivljeni stekleni dildo G-Spot

Ukrivljeni stekleni dildo G-Spot znamke gläs je skrbno oblikovani izdelek za užitek z nežno zaobljeno gredjo.
31,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E26335

Ukrivljeni stekleni dildo G-Spot znamke gläs je skrbno oblikovani izdelek za užitek z nežno zaobljeno gredjo. Ima posebej oblikovane zareze vzdolž konice gredi, ki zagotavljajo vznemirljivo stimulacijo, dno izdelka pa je ergonomsko namenjeno stimulaciji točke G in vodi do končnega učinka.

Ukrivljeni stekleni dildo z G-točko je ročno izdelana igrača za odrasle s subtilnim ovinkom v gredi za povečanje užitka med čutnim raziskovanjem. Dno izdelka je zgrajeno za vrhunsko stimulacijo G-točke, s povečano glavo za dodatno vzburjenje in posebej postavljenimi grebeni za ustvarjanje nepopisnega spolnega doživetja.

Ukrivljeni stekleni dildo z G-točko je izdelan iz hipoalergenega, za telo varnega borosilikatnega stekla, ki je odporno proti zlomom za dolgotrajno igranje brez skrbi. Dobro se ujema z vsakim možnim lubrikantom in ga je enostavno očistiti z mešanico vode in mila za nadaljnjo uporabo.

Dildo lahko uporabljate, ko je topel, tako da ga spustite pod vročo vodo ali ohladite v zamrzovalniku za občutljiv, erotičen občutek vzburjenja. Ta vsestranski, eleganten izdelek znamke gläs je odličen dodatek k zbirki ljubiteljev užitkov.

Več informacij
Znamka: Glas
Material: Steklo

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse