Lovense - Domi 2 Mini

Lovense - Domi 2 Mini

Fun Factory – Be.One

BE.ONE - Zdaj si eno z vibratorjem.
69,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E29912

BE.ONE - Zdaj si vibrator.

ODKRIVANJE DOTIKA

Naj BE.ONE počiva med vašimi prsti in z vsakim dotikom oddaja vibracije brez napora! Z dvema močnima motorjema, ki odbijata vibracije drug od drugega, ta igračka za pare okrepi vsako božanje. Izbirate lahko med štirimi hitrostmi in eno "naključno" nastavitvijo, ki se ponovi vsakih pet minut. Profesionalni nasvet: poskusite BE.ONE potisniti med sramne ustnice!

- Materiali, ki so varni za telo- Ljubite se.

- Vodoodporen – zmočite se.

- Zaklepanje za enostavno potovanje

- Enostaven vmesnik z enim gumbom

- Neporozna in hipoalergena

- 1 ura igre na polnjenje

- 1 ura začetnega polnjenja

- 6 mesecev delovanja baterije v pripravljenosti

ORGAZMIČNI DOTIK ZA PARE Se spomnite, ko ste se prvič zagledali in vse, kar ste želeli, je bilo, da se dotaknete? Kako ponovno ujeti ta občutek, ko vaši možgani niso preplavljeni s hormoni, ki povezujejo zgodnje odnose? Vrnete se k osnovam: dotik, igrivost in ugotavljanje, zaradi česar se drug drugega počutita dobro! Uporabite BE · ONE za raziskovanje, igranje, draženje in še več!

NEMOČNO, UDOBNO DRŽANJE

BE.ONE je oblikovan tako, da se popolnoma prilega med prsti, tako da vam enkrat, ko je na mestu, res ni treba več razmišljati o tem. Razen da uživate v tem, kar lahko storite z njim.

NOVA NASTAVITEV 'FLIRT'

Ko se pomaknete skozi vse štiri hitrosti, pritisnete nastavitev 'flirt' - in ZABAVA se resnično začne. Za razliko od tradicionalnega vzorca se ta nastavitev spreminja na subtilen, a nepredvidljiv način, včasih močneje ropota, včasih se nekoliko omili in vedno pusti, da si želite več. Da bi bile stvari zanimive, se ta nastavitev ponovi šele po petih minutah draženja.

DVA MOČNA MOTORJA

BE.ONE je majhen, vendar vsebuje veliko moči! Še bolje, tresljaji se odbijajo drug od drugega za občutek, ki je bolj organski kot enakomerne vibracije enega samega motorja.

KAKO UPORABLJATI. NEKAJ IDEJ :

1. NAJBOLJŠE VIBRACIJE PROSTIH PROSTIH rok: BE · ONE potisnite med sramne ustnice.

2. NAJBOLJŠA PREDVAJANJA: Vzemite si čas z roko + BE · ONE po telesu partnerja. Poglejte, kaj jim povzroča užitek.

3. NAJBOLJŠI ORALNI ODNOS: Poskusite s prsti, ojačanimi z vibracijami, med oralnim odnosom nežno pobožati presredek.

ČIŠČENJE IN PRENAŠANJE Ta kompaktna lupina, ki jo je enostavno odpreti, olajša oprenašanje vašega BE · ONE kamor koli in ga shranite proč od prahu. Je vodno potopljiv!

BE.ONE je vibracijski akumulator, ki ima vgrajen polnilec baterij v notranjosti igrače. Polni se z uporabo originalnega MAGNETNEGA POLNILNIKA sistema CLICK 'N' CHARGE ali posebnega polnilnika BE.ONE. Igračo pred prvo uporabo in po vsaki uporabi previdno očistite s toplo vodo in blagim milom.

Čistilo je posebej primeren za čiščenje erotičnih igrač in za nežno umivanje genitalnih območij. Nekaj kapljic lubrikanta zagotavlja prijeten občutek pri vstavljanju igrače. FUN FACTORY priporoča lubrikant na vodni osnovi.

OPOMBA: Uporaba lubrikantov, olj in krem na osnovi silikona (losjon za sončenje ali krema za sončenje, izdelki za nego ustnic, eterična olja, kokosovo olje in jedilna olja vseh vrst) lahko povzroči nepopravljivo škodo na krmilni enoti in celotni igrači. Prosimo, da NE uporabljate nobenega od zgoraj navedenih izdelkov v kombinaciji z igračo FUN FACTORY. Uporaba katerega koli od teh izdelkov z vašo igračo lahko razveljavi vašo garancijo. Prosimo, preberite to opombo o uporabi drugih maziv, razen lubrikantov na vodni osnovi.

BE.ONE: ca. 7,4 cm dolga in 2 cm široka

Več informacij
Znamka: Fun Factory

Izdelki iste znamke

 1. Fun Factory - Tiger G5 Vibrator Violet Fun Factory
  99,90 €
  Quickview
 2. Fun Factory - Magnum Dildo Črn Fun Factory
  49,90 €
  Quickview
 3. Fun Factory - The Boss Stub Dildo Nude Fun Factory
  49,90 €
  Quickview
 4. Fun Factory - Big Boss G5 Vibrator Pink Fun Factory
  99,90 €
  Quickview
 5. Fun Factory - Amor Dildo Črn Fun Factory
  39,90 €
  Quickview

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse