Fun Factory - The Boss Stub Dildo Nude

Fun Factory - The Boss Stub Dildo Nude

Fun Factory - Amor Dildo Črn

AMOR - Božansko, mali.
39,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E29519

AMOR - Božansko, mali.

AMOR ima dolžino 14,6 cm in premer 3,7 cm, zaradi česar je najmanjši dildo iz FUN FACTORY. Preproste barvne koordinate z elegantnim dizajnom in naturalistično obliko konice, ki cilja na točko G ali točko P, so popolna igrača. AMOR - tako kot že ime pove - širi ljubezen in ekstazo. Je tudi vsestranski-z malo lubrikanta na vodni osnovi se lahko uporablja vaginalno ali analno. AMOR se oprime gladkih površin in ga lahko namestite v pas. AMOR, izdelan iz 100% medicinskega silikona v Nemčiji, obljublja ognjemet, samostojno ali s partnerjem-in vse to brez motorja.

- Dildo - Za vaginalno in analno uporabo

- Pri 14,6 cm je DILDO iz FUN FACTORY idealen za začetnike

- Ukrivljeni konec ima vedno oko na g-točki ali prostati.

- Široka podlaga razveseljuje okoliške erogene cone in naredi AMOR 100% varen za analno uporabo

- Svilnato gladka površina, čvrsta, a prijetno prilagodljiva silikonska gred

- Sesalna podlaga, ki omogoča, da se AMOR oprijema gladkih površin in sten

- Primerno za uporabo s pasom

- 100% medicinski silikon, neškodljiv za telo in brez vonja

- Vodoodporen

- Enostavno čiščenje s čistilom za igrače ali vodo in blagim milom

Zadnjič, od izuma Amorja v starih časih, vemo, da obstaja velika razlika med dolžino in velikostjo. Tako je močno, a kompaktno božanstvo ljubezni primerno ime za AMOR znamke FUN FACTORY. Polrealistični dildo, ki svojo vsestranskost in veliko priljubljenost dolguje razmeroma majhnim meram.

14,6 cm dolg (za dilda na majhni strani) in premerom 3,7 cm bi se lahko AMOR - v primerjavi z obliko in nadgradnjo do svojega večjega brata MAGNUM - skoraj zdel neopazen. Toda ta vtis je minljiv in po prvem dotiku nadomeščen z občutkom neverjetno intenzivnih stimulacij.

Zaljubljen AMOR to počne na toliko različnih načinov: vaginalno za začetnike in ženske, ki imajo radi blažji dotik, ali analno za tiste, ki radi ugajajo njemu ali njej in imajo radi daljši užitek kot daljši dildo.

Lastnosti te srednje velike igrače so preprosto odlične. Svilnato prijetna površina iz 100% silikona stimulira v postelji, v kadi in tudi ob uporabi v pasu. AMOR lahko uporabljate tudi ročno, tako da ga preprosto prilepite na gladko površino. Uživa kot dober ljubimec, ostane trd, dokler si to želiš, potem pa izgine brez zapletov.

Dimenzije: 13,5 cm in Ø 3,5 cm, 178 g

Več informacij
Znamka: Fun Factory
Material: Silikon
Dolžina: 10 - 13 cm
Debelina: 3 - 4 cm
Posebnosti: Sesalni nastavek

Izdelki iste znamke

 1. Fun Factory - Tiger G5 Vibrator Violet Fun Factory
  99,90 €
  Quickview
 2. Fun Factory - Magnum Dildo Črn Fun Factory
  49,90 €
  Quickview
 3. Fun Factory - The Boss Stub Dildo Nude Fun Factory
  49,90 €
  Quickview
 4. Fun Factory - Big Boss G5 Vibrator Pink Fun Factory
  99,90 €
  Quickview
 5. Fun Factory – Be.One Fun Factory
  69,90 €
  Quickview

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse