Femme Daily – 60 kapsul

Femme Daily – 60 kapsul

Horny Damiana 0,5 l

Horny Damiana 0,5 l

Femme Strong – 10 kapsul

100 % naravni izdelek za dvig spolnega ugodja brez negativnih učinkov.
47,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
FEMMECS

100 % naravni izdelek za dvig spolnega ugodja brez negativnih učinkov. Produkt je idealen za vse ženske, ki iščete bolj dinamično, vznemirljivo in užitka polno spolnost brez zadreg v postelji.

- Večji libido
- Višji nivo estrogena
- Več užitka in udobja med spolnim odnosom
- Tesnejše zoženje nožnice
- Večja občutljivost točke G
- Večji pretok krvi v nožnici
- Močnejši orgazmi
- Več sproščenosti in manj tesnobe

Izdelek je rezultat izjemnih lastnosti naravnih učinkovin kot so Maca in cink, ki močno podpirata in izboljšujeta plodnost ter selen, ki znatno vpliva na delovanje ščitnice.

NAVODILA ZA UPORABO – Priporočen dnevni odmerek : 1 kapsula pred željeno aktivnostjo.

NAVODILA ZA SHRANJEVANJE - Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Plastenko shranjujte dobro zaprto.

POMEMBNA OBVESTILA - Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

SESTAVINE - standardiziran izvleček mace, standardiziran izvleček navadne zobačice, standardiziran izvleček muira puame, standardiziran izvleček rdečega ginsenga, standardiziran izvleček damiane, standardiziran izvleček divjega jama, kajenski poper, cink, vitamin B6, selen, magnezijev stearat.

Sestavine v 1 kapsuli:

Maca extract

140mg

Tribulus Terrestris extract

120mg

Muira Puama extract

120mg

HPMC vegan 00 capsule

120mg

Red Ginseng extract

80mg

Damiana extract

80mg

Wild Yam extract

80mg

Selenium (as sodium selenite)

27,5mcg / 50% RDA

Cayenne Pepper

20mg

Magnesium Stearat

15mg

Microcrystalline Cellulose

10mg

Zinc (as zinc oxide)

5mg / 50% RDA

Vitamine B6 (as pyridoxine)

0,70mg / 50% RDA

Vitamine B6 (as pyridoxine)

0,70mg / 50% RDA

Zinc (as zinc oxide)

5mg / 50% RDA

Vitamine B6 (as pyridoxine)

0,70mg / 50% RDA

Vse informacije na straneh spletne trgovine so le informativnega značaja in nikakor niso namenjene kot nadomestilo za nasvete zdravnika ali zdravstvenega osebja, prav tako niso in ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, saj niso priznana s strani zdravstvenih avtoritet. Izdelki in trditve o posameznih izdelkih v spletni trgovini niso bili ocenjeni s strani odgovornih državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni.

Tekstovni opisi posameznega izdelka so le informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA). V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, se pred kombiniranjem le teh s super-živili posvetujete s svojim zdravnikom.

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse