Vibrator Anal lover

Vibrator Anal lover

Smile Happy Blue

Smile Happy Blue

Vibe Therapy - Tri vibrator

Ergonomičen in orgazmičen silikonski vibrator s tremi individualnimi vibracijskimi motorčki, sedimi načini vibriranja in led diodami za prikaz stanja in izbrane funkcije. Vibe Therapy - Tri vas vsekakor ne bo pustil ravnodušne in bo po volji tudi najbolj zahtevnim uporabnikom in uporabnicam.

59,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E22360

Vibe-Therapy slovi po svojih inovativnih in kvalitetnih erotičnih pripomočkih, ki izstopajo iz množice in tudi njihov najnovejši vibrator Vibe Therapy - Tri ni izjema.

Izdelan iz medicinskega silikona, ergonomske oblike, s kar tremi individualnimi vibracijskimi motorčki in sedmimi različnimi načini vibriranja vam zagotavlja prijetne trenutke, ko ste sami ali v dvoje. Glavna inovacija in adut vibratorja so trije vibracijski motorčki, ki so razporejeni po njegovi celotni dolžini. Na dnu, na sredini in v sami konici, kljub njihovi številčnosti pa niso preglasni. Vibracije so zaradi enakomerne razporeditve motorčkov, konstantne in enako močne po celotni dolžini.

Na voljo vam je sedem različnih načinov vibriranja, med katerimi lahko enostavno preklapljate dokler si najdete najboljšega, ki vam v danem trenutku ustreza. Vibrator je vodoodporen in primeren tudi za uporabo tudi v mokrem zato so možnosti uporabe omejene le z vašo domišljijo.

Vibe Therapy - Tri vas vsekakor ne bo pustil ravnodušne in bo po volji tudi najbolj zahtevnim uporabnikom in uporabnicam.

Več informacij
Znamka: Vibe Therapy
Napajanje: 3 AAA
Priložene baterije: Ne
Tekstura: Gladka
Material: Silikon
Dolžina: nad 21 cm
Debelina: 3 - 4 cm
Posebnosti: Voodoporen

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse