Vibrator Orbito Pink

Vibrator Orbito Pink

50 odtenkov sive – Vibrirajoči Bullet

50 odtenkov sive – Vibrirajoči Bullet

50 odtenkov sive – mini vibrator za točko G

Tanek vibrator z navzgor ukrivljeno konico, ki zlahka draži točko G, vas bo s svojimi 10 različnimi funkcijami vibriranja zagotovo dobro zadovoljil.

27,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E24202

Mini vibrator Nenasitno poželenje je majhen, a nudi idealno stimulacijo za točko G. Tanek vibrator z navzgor ukrivljeno konico, ki zlahka draži točko G, vas bo s svojimi 10 različnimi funkcijami vibriranja zagotovo dobro zadovoljil.

 

»»Ne!« zakričim ponovno, prosim ga in tokrat zares potegne vibrator iz mene, tudi svoj prst, telo pa je še vedno prepredeno s krči užitka.« – Anastasia Steele, junakinja knjige 50 odtenkov sive

Vibrator je za vas izdelan iz udobnega silikona in je popoln vse od mogočne usločene konice do konca tankega ročaja. Z gomoljasto konico lahko nežno dražite svojo točko G ali pa drgnete ob ščegetavček, medtem ko eksperimentirate s 3 različnimi hitrostmi in 7 različnimi vzorci vibriranja.


Zaradi majhnih proporcev je vibrator Nenasitno poželenje idealen za deljenje z drugimi – diskretno naj zdrsne k vašemu partnerju in nazaj k vašemu ščegetavčku, pa bosta oba izkusila neverjetne občutke ob raziskovanju vajine seksualnosti.


Uresničite svoje fantazije in odnesite mini vibrator s seboj v kopalno kad ali pod tuš – ta vodoodporna igračka namreč naravnost ljubi vodo. Tihi motorček je ob zvokih vode še dodatno zakrit, kar zagotavlja popolno diskretnost.

Za največji užitek pogumno dodajte na vodi baziran lubrikant, izogibajte pa se silikonskim lubrikantom, ker niso dobro združljivi s silikonsko izdelavo samega vibratorja.

Vibrator je del Uradne zbirke užitka 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James. Nenasitno poželenje je v kombinaciji z uradno vrečo za shranjevanje 50 odtenkov sive idealno erotično darilo za oboževalke slavne trilogije.


Dolžina: 13,3 cm
Dolžina vstavitve: 10,2 cm
Obseg: 9,5 cm
Material: silikon
Fleksibilnost: gibljivo
Vodoodpornost: potopljivo
Vsebuje lateks: ne
Vsebuje ftalične spojine: ne
Način upravljanja: vgrajeni pritisni gumb
Hitrost vibriranja: različne hitrosti in vzorci vibriranja
Napajanje: baterije (niso vključene)
Baterija: 1 x AA baterijaVeč informacij
Znamka: 50 Shades of Grey
Napajanje: 1 AA
Priložene baterije: Ne
Tekstura: Gladka
Material: Silikon
Dolžina: 14 - 17 cm
Debelina: nad 6 cm
Posebnosti: Brez ftalatov, Voodoporen

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse