Magic Motion - Smart Mini Bluetooth Vibrator

Magic Motion - Smart Mini Bluetooth Vibrator

Vibrator Orbito Pink

Vibrator Orbito Pink

50 Odtenkov Sive – Klasični vibrator Charlie Tango

Še predrznejši kot njegov soimenjak, Charlie Tango je izjemno gladek klasični vibrator, pripravljen na to, da vas odpelje v popolnoma nove višave užitka.

29,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E24234

Še predrznejši kot njegov soimenjak, Charlie Tango je izjemno gladek klasični vibrator, pripravljen na to, da vas odpelje v popolnoma nove višave užitka. S svojo trdno obliko in zaobljeno konico najde vaše občutljive dele in zahteva, da se mu prepustite z izbranimi močnimi vibracijami."Ne!", sem ponovno zavpila roteče, in takrat je vibrator in svoj prst izvlekel iz mene, medtem ko je moje telo še vedno drhtelo od užitka." - Anastasia SteeleCharlie Tango je popolna igračka za pare. Uporabita ga za stimulacijo vajinih erogenih con ali pa za lastno stimulacijo, medtem ko vas partner poželjivo opazuje.

S 3-mi stopnjami hitrosti ter 4-imi načini vibriranja vas pripelje do močnega vrhunca, saj vas lahko draži in stimulira po celem telesu, vse od bradavičk do klitorisa.Izdelek je del Uradne zbirke užitka 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James.Ključne lastnosti:
- Neverjetno gladek in močan vibrator za zunanjo in notranjo stimulacijo
- Raziščite njegovo selekcijo 3 hitrosti in 4 načinov vibriranja ter tako poiščite svojo kombinacijo, ki vas bo popeljala do cilja.
- Charlie Tango je popolnoma vodoodporen za popestritev tudi zunaj spalnice
- Priložena satenasta torbica za shranjevanje


Dolžina: 18,4 cm
Vstavljiva dolžina: 15,9 cm
Material: ABS
Vodoodporen: Potopljiv
Ne vsebuje lateksa in ftalatov
Nadzor: Vgrajeni gumb
Baterija: 2 x AA baterije (niso priložene)

Več informacij
Znamka: 50 Shades of Grey
Napajanje: 2 AA
Priložene baterije: Ne
Tekstura: Gladka
Material: ABS/Silikon
Dolžina: 18 - 21 cm
Posebnosti: Brez ftalatov, Voodoporen

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse