50 odtenkov sive - satenast bič

50 odtenkov sive - satenast bič

50 odtenkov sive – Mehka preveza za oči – dvojni paket

50 odtenkov sive – Mehka preveza za oči – dvojni paket

50 odtenkov sive – satenast lopar za šeškanje

Mehak, s satenom in čvrstim usnjem obdan lopar, ponuja dvojni užitek ob šeškanju.

29,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E24213

Mehak, s satenom in čvrstim usnjem obdan lopar, ponuja dvojni užitek ob šeškanju. Začnete lahko z mehkejšim satenastim delom, da prebudite telo, nato pa nadaljujete z bolj čvrstim usnjenim delom, ki bo zares okrepil vašo igro.

 

»»Bi rada, da te našeškam, Anastasia?«

»Da.« Moj glas je le lahen šepet. Nenadoma začutim metuljčke v trebuhu. Morda je to tisto, kar potrebujem... kar sem pogrešala. Prepustim se njegovemu ritmu, sprejemam vsak udarec in uživam v njem.« – Ana Steele in Christian Grey, junaka knjige 50 odtenkov sive

Lopar je oblikovan zares ergonomično, tako da se zdi kot naraven podaljšek dlani. Z njegovo pomočjo boste zlahka zdrsnili v položaj dominantne osebe. Ovijte zanko okoli svojega zapestja in uživajte v gibih lahkotnega šeškanja.

Pod srebrnim satenom se skriva blazinica neoprena, ki ublaži vsak udarec, tako da postane bolj nežen, bolj čuten. Stran iz umetnega usnja pa je bolj čvrsta ter omogoča bolj ostro in intenzivno šeškanje.

Začnite počasi, naj se saten lahkotno dotika kože. Postopoma povečujte pritisk, da bodo udarci bolj čvrsti. Preden uporabite bolj grobo usnjeno stran loparja, kožo malce poljubkujte da bo čutnost vsakega udarca, ki sledi, še bolj izrazita.


Lopar je del Uradne zbirke užitka 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James in je idealno erotično darilo za oboževalke slavne trilogije


Dolžina: 32,1 cm
Material: saten

Več informacij
Znamka: 50 Shades of Grey

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse