50 odtenkov sive – jahalni bič

50 odtenkov sive – jahalni bič

50 odtenkov sive – satenast lopar za šeškanje

50 odtenkov sive – satenast lopar za šeškanje

50 odtenkov sive - satenast bič

Zaradi črne in kovinsko srebrne barve je ta bič iz umetnega usnja zares posebno orodje za sadistične igrice dominacije.

24,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E24214

Zaradi črne in kovinsko srebrne barve je ta bič iz umetnega usnja zares posebno orodje za sadistične igrice dominacije. Nagajivi in malce močnejši udarci bodo zagotovo okrepili vaše strasti in polepšali igrice podrejenosti.

 

»Uporabil bom tole. Ne bo bolelo, vendar bo nekaj krvi privrelo na površino tvoje kože, ki bo postala zelo občutljiva.« - Christian Grey, junak knjige 50 odtenkov sive


Malce skrajšani bič je idealen spremljevalec na potovanjih, saj je po velikosti nekje med genitalnim bičkom in bičem polne velikosti. Sposoben je slastnih udarcev po telesu vašega ljubimca ali ljubimke, zlahka pa ga boste shranil tudi v ročno torbico ali kovček.

48 kovinsko-srebrnih trakcev bo poskrbelo za lahkotne udarce – občutek se bo postopoma spreminjal iz rahle pekoče bolečine do občutka poredne vročine. Začnite z nežnimi udarci in postopoma povečujte moč za najboljši čutni učinek.

Bič meri le 38 cm od ročaja do konice, zato je primeren tako za natančno stimulacijo kot tudi za širše udrihanje po telesu.

Bič je del Uradne zbirke užitka 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James. Mali nagajivi bič je idealno erotično darilo za oboževalke slavne trilogije.


Dolžina: 38,1 cm
Material: umetno usnje

Več informacij
Znamka: 50 Shades of Grey

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse