50 odtenkov sive – prilagodljiv primež za bradavice

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Uživajte na sredini poti med užitkom in bolečino, medtem ko se prepustite intenzivnim občutkom teh obteženih primežev za bradavice.

Zaloga: Na zalogi

16,95 €

Z nakupom boste pridobili 17 točk zvestobe, ki jih lahko koristite ob vašem naslednjem nakupu.

Podrobnosti

Uživajte na sredini poti med užitkom in bolečino, medtem ko se prepustite intenzivnim občutkom teh obteženih primežev za bradavice. Pritisk bo večal in večal vašo občutljivost, vse dokler ne boste prosili za skrajno erotično olajšanje.

 

»»Namenjene so obojemu: užitku in bolečini,« zamrmra Christian. Najprej spusti prvi primež, nato še drugega in moje bradavice pojejo z občutkom sladke, sladke bolečine... res je dobro.«
- Christian Grey in Ana Steele, junaka knjige 50 odtenkov sive


Čvrsti in hkrati nežni primeži uščipnejo bradavice z ravno pravim pritiskom, ki počasi gradi občutek toplote in rastočo bolečino vzburjenja. Iz pincetnih primežev visi vrv s kovinskimi utežmi, ki z vsakim gibom telesa povzroča dodatno bolečino in dodatno ugodje. Mehak silikon omehča prijem primeža in ponuja nežen ugriz, ki omogoča dovolj nagajivega gibanja.


Popoln nadzor je zagotovljen s prilagodljivostjo primeža, tako da ščipanje ni nikoli premočno, ampak ravno ustrezno. Primež zlahka v trenutku tudi sprostite, da olajšate bolečino ali še bolj zapletete nagajivo igrico.

Primeži so idealni za postopno igro čutov, pri kateri lahko erotično občutenje povečate z nežnim potegom uteži ali pa dodate še vibrator, ki hkrati pošilja še nežne vibracije po občutljivih bradavicah.

Primež je del Uradne zbirke užitka 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James. Prilagodljiv primež za bradavice je v kombinaciji z uradno vrečo za shranjevanje 50 odtenkov sive idealno erotično darilo za oboževalke slavne trilogije.


Dolžina: 8,3 cm
Material: kovina

Dodatne informacije

Napiši svoje lastno mnenje

Pišete mnenje o: 50 odtenkov sive – prilagodljiv primež za bradavice

Kako ocenjujete ta izdelek? *

  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
Ocena
 

Prosimo počakajte...

Artikel dodan v košarico. Nadaljuj z nakupom Na blagajno
Nadaljuj z nakupom Na blagajno
Spletno mesto uporablja piškotke. Omogočajo ti boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup.
Več o piškotkih