Ovratnica z okrasnimi diamanti

Ovratnica z okrasnimi diamanti

50 odtenkov sive – pero za žgečkanje

50 odtenkov sive – pero za žgečkanje

50 odtenkov sive – prilagodljiv primež za bradavice

Uživajte na sredini poti med užitkom in bolečino, medtem ko se prepustite intenzivnim občutkom teh obteženih primežev za bradavice.

16,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E24219

Uživajte na sredini poti med užitkom in bolečino, medtem ko se prepustite intenzivnim občutkom teh obteženih primežev za bradavice. Pritisk bo večal in večal vašo občutljivost, vse dokler ne boste prosili za skrajno erotično olajšanje.

 

»»Namenjene so obojemu: užitku in bolečini,« zamrmra Christian. Najprej spusti prvi primež, nato še drugega in moje bradavice pojejo z občutkom sladke, sladke bolečine... res je dobro.«
- Christian Grey in Ana Steele, junaka knjige 50 odtenkov sive


Čvrsti in hkrati nežni primeži uščipnejo bradavice z ravno pravim pritiskom, ki počasi gradi občutek toplote in rastočo bolečino vzburjenja. Iz pincetnih primežev visi vrv s kovinskimi utežmi, ki z vsakim gibom telesa povzroča dodatno bolečino in dodatno ugodje. Mehak silikon omehča prijem primeža in ponuja nežen ugriz, ki omogoča dovolj nagajivega gibanja.


Popoln nadzor je zagotovljen s prilagodljivostjo primeža, tako da ščipanje ni nikoli premočno, ampak ravno ustrezno. Primež zlahka v trenutku tudi sprostite, da olajšate bolečino ali še bolj zapletete nagajivo igrico.

Primeži so idealni za postopno igro čutov, pri kateri lahko erotično občutenje povečate z nežnim potegom uteži ali pa dodate še vibrator, ki hkrati pošilja še nežne vibracije po občutljivih bradavicah.

Primež je del Uradne zbirke užitka 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James. Prilagodljiv primež za bradavice je v kombinaciji z uradno vrečo za shranjevanje 50 odtenkov sive idealno erotično darilo za oboževalke slavne trilogije.


Dolžina: 8,3 cm
Material: kovina

Več informacij
Znamka: 50 Shades of Grey

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse