50 odtenkov sive – satenast lopar za šeškanje

50 odtenkov sive – satenast lopar za šeškanje

50 odtenkov sive – kovinske lisice

50 odtenkov sive – kovinske lisice

50 odtenkov sive – Mehka preveza za oči – dvojni paket

Izkusite erotični vidik izgubljenosti čutov s tem izvrstnim parom prevez za oči.

14,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E24210

Izkusite erotični vidik izgubljenosti čutov s tem izvrstnim parom prevez za oči. Ena je za vas, druga za partnerja, tako da bosta lahko delila čudovito čutno izkušnjo.

 

»Seže navzdol, dvigne mojo brado in me mokro poljubi na ustnice, preden mi oči prekrije s prevezo. Vidim nič, vse, kar slišim, pa je lastno hitro dihanje in butanje vode ob jahto, ko se ta nežno ziblje po morju. Tako sem vzburjena... že zdaj.« - Anastasia Steele, junakinja knjige 50 odtenkov sive.


Satenasta preveza vas bo pahnila v temo in vas popolnoma prepustila milosti vašega partnerja. Preveza je enostaven, a učinkovit način za raziskovanje podrejenosti in čutne igre v spolnosti.

Ko sta s partnerjem eno, ni nobene potrebe, da bi si kaj delila. Izmenjujta si prevezo ali pa v hkratni popolni temi raziskujta telo drug drugega.

Prevezi sta narejeni iz svilnatega satena in umetnega krzna, ki zagotavljata mehak občutek na koži. Raztegljiva elastika poskrbi za popolno prileganje glavi, tako da lahko prevezo zlahka nosite tudi dlje časa. Celo za spanje.Prevezi sta del Uradne zbirke užitka 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James. Prevezi imata logotip knjige in sta v kombinaciji z uradno vrečo za shranjevanje 50 odtenkov sive idealno erotično darilo za oboževalke slavne trilogije.
Dolžina: 19,1 cm
Material: saten
Vsebuje lateks: ne

Več informacij
Znamka: 50 Shades of Grey

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse