50 odtenkov sive – Mehka preveza za oči – dvojni paket

50 odtenkov sive – Mehka preveza za oči – dvojni paket

Preveza za oči

Preveza za oči

50 odtenkov sive – kovinske lisice

Svetleče kovinsko jeklo ponuja krepek objem vaših zapestij, v katerem se zlahka podredite partnerjevim željam in ukazom.

19,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E24209

Svetleče kovinsko jeklo ponuja krepek objem vaših zapestij, v katerem se zlahka podredite partnerjevim željam in ukazom. Izgubite se v nagajivem svetu 50 odtenkov sive in se popolnoma prepustite objemu srebrnih lisic.

 

»Iz spodnjega predala potegne par kovinskih lisic. Lisic! Njegov dotik je slasten in rahlo žgečkljiv. Slišim ga, kako se počasi premika na drugo stran, zgrabi mojo desnico in jo vklene. Nemočno potegnem roke k sebi in občutek me popolnoma prevzame.« – Ana Steele, junakinja knjige 50 odtenkov sive.


Lisice odlično združujejo pristen občutek ujetosti in takojšnje možnosti pobega, če je potrebno. Ti. Si. Moj je vsekakor odličen par lisic z varnostnim mehanizmom.


Lisice so zlahka prilagodljive, da ustrezajo skoraj vsem zapestjem; njihov objem je čvrst, vendar se ga da takoj sprostiti z varnostnim mehanizmom ob strani ključavnice. 2 uporabna ključa prav tako omogočata sprostitev lisic, tako da partnerju sploh ni treba povedati, da se jih da odpreti z uporabo varnostnega mehanizma.

V lisice je vgraviran logo 50 odtenkov sive in napis You. Are. Mine (Ti. Si. Moj), kar poskrbi za elegantno izkušnjo v stilu Chistianovih in Aninih fantazij.

Veriga povezuje oba člena na razdalji 8 centimetrov, kar kljub ujetosti daje dovolj manevrskega prostora. Lisice lahko pritrdite tudi na rob postelje ali jih kombinirate z drugimi vrvmi, tako da še bolje raziščete svoje fantazije podrejenosti.

Lisice so del Uradne zbirke užitka 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James. Lisice Ti. Si. Moj z logotipom knjige so v kombinaciji z uradno vrečo za shranjevanje 50 odtenkov sive idealno erotično darilo za oboževalke slavne trilogije.Dolžina: 26,7 cm
Zaklepanje: Ključavnica na ključ
Material: kovina

Več informacij
Znamka: 50 Shades of Grey

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse