Dildo Rombee

Dildo Rombee

Dildo Curved Passion

Dildo Curved Passion

50 odtenkov sive – steklena masažna palica

Od sedaj si boste lahko privoščili eksplozivno masažo točke G, saj vam je na voljo posebna in rahla zavitost tega odličnega steklenega dilda.

35,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E24208

Od sedaj si boste lahko privoščili eksplozivno masažo točke G, saj vam je na voljo posebna in rahla zavitost tega odličnega steklenega dilda. Uživajte v različnih masažah, ki jih ponujata različna konca dilda, medtem ko ročaj potiskate globlje in globlje. Ogrejte se za nove izzive in nova ugodja!

 

»Prihaja mi, glasno, oprijemam se dragocenosti življenja, medtem ko se spuščam v globino svojega orgazma; vse se vrti in se me hkrati oklepa.« - Ana Steele, junakinja knjige 50 odtenkov sive

Dildo se ponaša z dvema različnima koncema, zato ponuja tudi dvojni užitek. Na enem koncu boste našli majhno okroglino z napol realistično obliko, na drugem pa zabavno dvojno okroglino z malce debelejšim ukrivljenim delom. Eksperimentirajte izmenično z obema stranema in postopni eksplozivni orgazem bo neizbežen.


Uživajte v teksturi tankega ročaja, ki bo še dodatno poživil seksualne občutke. Vztrepetajte, ko se izbočene kroglice dotaknejo ščegetavčka in notranjih erogenih con, ter popeljite orgazmični občutek do neslutenih višav.


Stekleni dildo Obnori me je narejen iz močnega in obstojnega borosilikatnega stekla, ki ga lahko ohladite ali segrejete po svojih nagajivih željah. Vsekakor govorimo o vsestranski igrački, ki bo zares razširila vaša seksualna obzorja.

Občutek pri uporabi lahko še izboljšate z dodatkom malce lubrikanta. Steklo ni občutljivo na lubrikante, zato si lahko zares privoščite.

Palica je primerna za začetnike in izkušene uporabnike seksualnih igračk – vi pa le poskrbite, da jo boste do konca izkoristili za svoje užitke!


Dildo je del Uradne zbirke užitka 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James. Stekleni dildo Obnori me je v kombinaciji z uradno vrečo za shranjevanje 50 odtenkov sive idealno erotično darilo za oboževalke slavne trilogije.Dolžina: 19,1 cm
Dolžina vstavitve: 16,5 cm
Obseg: 11,4 cm
Material: steklo
Fleksibilnost: togo
Vodoodpornost: potopljivo
Vsebuje lateks: ne
Vsebuje ftalične spojine: ne

Več informacij
Znamka: 50 Shades of Grey
Tekstura: Gladka
Dolžina: 18 - 21 cm
Debelina: nad 6 cm
Posebnosti: Brez ftalatov

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse