Lutka Just Jug

Lutka Just Jug

50 odtenkov sive - Darker Anastasia Masquerade Mask

50 odtenkov sive - Darker Anastasia Masquerade Mask

Komplet Clone-a-Willy

Komplet Clone-a-Willy vam omogoča, da si izdelate vibrirajočo kopijo svojega lastnega penisa.

47,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E20802

Komplet Clone-a-Willy vam omogoča, da si izdelate vibrirajočo kopijo svojega lastnega penisa.

Komplet vsebuje vse potrebno za izdelavo natančne, neverjetno detajlne replike vašega penisa iz zelo realističnega gumijastega materiala.

Komplet Clone-a-Willy je bil zasnovan tako, da si lahko vsak moški v udobju in zasebnosti svojega doma izdela popolno in natančno kopijo lastnega penisa. Vse sestavine v kompletu so medicinsko testirane, so enostavne za uporabo in popolnoma varne, celo za neizkušenega modelarja.

Vse, kar potrebujete za izdelavo svojega lastnega, visoko kvalitetnega umetnega penisa, ulitega natančno po vaših merah in po vaši obliki, je komplet Clone-a-Willy in voda.

Sestavine so lično zapakirane v cevi, ki je tudi sama del kompleta. Tako v kompletu prejmete prav vse potrebno za izdelavo popolne replike dejanskega penisa.

Vsebina kompleta:

- Modelirna cev, ki je oblikovana tako, da je primerna za praktično vsak penis, celo zakrivljenega.

- Poseben časovno reguliran modelirni gel je topel gel, izdelan na osnovi morskih alg in časovno reguliran, ki omogoča, da si izdelate popoln odtis svojega penisa v erekciji.

- Neverjetna mešanica tekoče gume, podobne koži, ki reproducira vsako, še tako zapleteno podrobnost originala in to brez težavnega mešanja in gretja. Ko se strdi, se ne skrči, temveč vam podari natančno in realistično repliko.

- Enostavna in zabavna podrobna navodila, ki vas korak za korakom vodijo preko procesa izdelave. Z njimi si lahko prav vsakdo izdela profesionalno repliko, hitro in enostavno.

Realistično, tako na pogled kot na otip!

Proces izdelave replike je enostaven.

Zmešajte modelirni prah z vodo in v cev vstavite penis. Počakajte nekaj trenutkov, izvlecite penis, v izdelani kalup pa vlijte gumijasto mešanico. Pustite čez noč, da se strdi in že imate popolno repliko svojega lastnega penisa.

Klon bo do zadnje podrobnosti enak vašemu penisu.

Za piko na i pa je v kompletu še vibrator, ki bo poskrbel za prijetno vibriranje vaše kopije.

Več informacij
Znamka: Empire Labs
Napajanje: 1 AA
Priložene baterije: Ne

Izdelki iste znamke

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse