50 odtenkov sive – analne kroglice

50 odtenkov sive – analne kroglice

Analne kroglice Heavy metal

Analne kroglice Heavy metal

50 odtenkov sive – analni čep

Naj se čutno raziskovanje vaših skrivnostnih erogenih con začne s tem majhnim silikonskim analnim čepom, ki je posebej oblikovan za začetnike.

19,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E24205

Naj se čutno raziskovanje vaših skrivnostnih erogenih con začne s tem majhnim silikonskim analnim čepom, ki je posebej oblikovan za začetnike. Eleganten in mehak čep bo zagotovo vzbudil nove zadovoljujoče občutke v vaših posebnih erogenih conah.

 

»Poskušam sprejeti vse občutke: slastno polnost, mučen občutek, da delam nekaj prepovedanega, erotične užitke, ki iz mojih globin uhajajo navzven.« - Anastasia Steele, junakinja knjige 50 odtenkov sive

Čvrst, a dovolj prilagodljiv silikonski čep zagotavlja zares udobno in zadovoljujočo stimulacijo, ki je kot nalašč za začetniške analne igrice. Ozka konica in postopoma odebeljujoče telo čepa sta popolna za prva erotična odkrivanja, saj ponujata udobno in globoko zadovoljstvo.


Čep Nekaj prepovedanega zlahka zdrsi v notranjost telesa in z vsakim vašim gibom dodatno draži vse notranje erogene cone.


Zanka za prst na vrhu čepa zagotavlja potrebno varnost in kontrolo gibanja, tako da ni nobene nevarnosti, da bi čep zdrsel, kamor ne sme. Za dodatno ugodje lahko poskusite tudi z nežnim zibanjem, zvijanjem in vlečenjem.

Med seksom ga lahko nosi ona – da poveča drget telesa in poudari ozkost svoje vagine, ali pa on – da nežno draži svojo prostato in izboljša prehod do orgazma. Vsekakor bosta oba zares uživala v prisotnosti čepa ob močnem orgazmičnem mišičnem krčenju, ki bo zaobjelo njegov obseg.

Za dodatno zadovoljstvo lahko čep in sebe pred uporabo natrete z lubrikantom, kar bo omogočilo lažje vstavljanje in boljši občutek med seksom. Ne uporabljajte silikonskih lubrikantov, ker niso združljivi s silikonsko izdelavo čepa.


Čep je del Uradne zbirke užitka 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James. Nekaj prepovedanega je v kombinaciji z uradno vrečo za shranjevanje 50 odtenkov sive idealno erotično darilo za oboževalke slavne trilogije.Dolžina: 10,8 cm
Dolžina vstavitve: 8 cm
Obseg: 8,3 cm
Oblika osnove: zanka za prst
Material: silikon
Fleksibilnost: gibljivo
Vodoodpornost: potopljivo
Vsebuje lateks: ne
Vsebuje ftalične spojine: ne

Več informacij
Znamka: 50 Shades of Grey
Tekstura: Gladka
Material: Silikon
Dolžina: 10 - 13 cm
Debelina: nad 6 cm
Posebnosti: Brez ftalatov, Voodoporen

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse