Dildo Violet Quartz 19,5 cm

Dildo Violet Quartz 19,5 cm

Dildo Violet Quartz 14 cm

Dildo Violet Quartz 14 cm

Adrien Lastic - G-Wave U-Shaped Double Rabbit

G-Wave Double Rabbit vibrator v obliki črke U, za stimulacijo G-točke.

59,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E24873

G-Wave Double Rabbit vibrator v obliki črke U proizvajalca Adrien Lastic, ustvarjen za stimulacijo G-točke. Vibrator, ki ga zaradi njegove prožnosti lahko uporabljate tudi med spolnim odnosom. Ta izjemno vsestranski in prilagodljivi vibrator poganjata 2 posamezna motorja, njegova elegantna oblika pa nudi več možnosti za ekperimentiranje in doseganje največjega užitka! Zravnajte ga naravnost in ga uporabite kot klasični vibrator ali pa ga zvijte na pol za stimulacijo G-točke ter klitorisa hkrati.

 

Material: 100% žametni silikon/ABS

Premer: 3,2 cm

Dolžina: 18 cm

Vodoodporen

Brez ftalatov

2 tiha motorja

10 načinov vibriranja

Več informacij
Znamka: Adrien Lastic
Tekstura: Gladka
Material: ABS/Silikon
Dolžina: 18 - 21 cm
Debelina: 3 - 4 cm
Posebnosti: Brez ftalatov, Voodoporen

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse