50 odtenkov sive – prilagodljiv primež za bradavice

50 odtenkov sive – prilagodljiv primež za bradavice

50 odtenkov sive – komplet za vezanje na posteljo

50 odtenkov sive – komplet za vezanje na posteljo

50 odtenkov sive – pero za žgečkanje

Dovolite si, da se vaše vzburjenje nabira počasi pod strokovnim dotikom mehkega peresa za žgečkanje.

14,95 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
E24216

Dovolite si, da se vaše vzburjenje nabira počasi pod strokovnim dotikom mehkega peresa za žgečkanje. Koža bo ob nežnem draženju postala pozorna na gibe, kurja polt pa bo poskrbela za povečano občutljivost in razdražljivost.

 

»Christian vleče mehka peresa po mojem trebuhu in prsih, ko postajam vse bolj ujeta v lastno poželenje – potrebujem več in več. Nadaljuje z draženjem moje gole kože in se reži ob vsakem vzburljivem udarcu.« - Ana Steele, junakinja knjige 50 odtenkov sive

Podaljšajte svoje poželenje in pustite, da se užitek počasi nabira ob čutnih dotikih mehkih peres, ki žgečkajo vašo kožo. Vsak dotik vam požene kri po žilah in napeljuje telo k zvijanju zaradi vročega pričakovanja seksualnega užitka.

S pomočjo dolgega in ozkega ročaja, ki peresom omogoča dolg doseg, bo celotno telo zlahka postalo vzburjeno. Vlecite pero vse od lic do prstov na nogah v enem zamahu in poskrbite za zares intimno in razburljivo igro čutov.

Najbolj boste ob uporabi peresa uživali v kombinaciji s prevezo, ki bo povečala stimulacijo. Uporabljate ga lahko kot osrednje orodje igric podrejanja ali tudi samo v predigri.

Pero za žgečkanje je del Uradne zbirke užitka 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James in je idealno erotično darilo za oboževalke slavne trilogije.Dolžina: 36,8 cm
Material: peresa

Več informacij
Znamka: 50 Shades of Grey

Izdelki iste znamke

Dostava

Vsi artikli, ki imajo v trgovini status "Na zalogi" so odposlani še isti delovno dan v kolikor je naročilo oddano do 13. ure. Za artikle, ki jih ni na zalogi je čas dobave odvisen tudi od dobavitelja. V večini primerov so artikli dobavljeni v 10. delovnih dneh oziroma prej. V primeru zamud pa vas o tem obvestimo.

Pakiranje

Vsi artikli so zapakirani v nevtralno kartonasto embalažo oziroma v primeru manjših artiklov nevtralne obložene kuverte. Na paketih ni imena trgovine, zgolj naslov za dostavo in ime podjetja.

Zadnje ogledano
No recently views items
Počisti vse