-30%

Naprstnik Frisky Finger Purple

7,66

Diskreten in izjemno močen vibrator, oblikovan v obliki majhnega jezika.

Razpoložljivost: Ni na zalogi SKU: E22602 Kategoriji: ,

Opis

Diskreten in izjemno močen vibrator, oblikovan v obliki majhnega jezika. Tihi vibrator z več hitrostmi je vodoodporen, kar vam omogoča zabavo v kadi ali v prhi. Migetajoči želejast jezik bo vaše najbolj občutljive predele pozabaval z močnimi pulzacijami.

Stimulator je primeren za oba spola. Njej lahko nudi klitoralno, analno in vaginalno stimulacijo, njemu pa analno, testikularno in perineumalno stimulacijo.

Baterije so vključene v komplet.

Zakaj PowerBullet?

Kako je PowerBullet dobil svoje ime?
Nenehne zahteve so nas prepričale, da ustvarimo igračko, ki bo dobesedno pretresla vaš svet. Že prvi prototip, ki je ponujal le eno hitrost, je ustvaril neverjetno močne vibracije za tako majhen vir. Poleg tega je igračka sposobna neprekinjenega delovanja, ki traja več kot eno uro. PowerBullet je torej najbolj primerno ime za tolikšno moč, skrito v tako majhnem ohišju.

Zakaj obstajajo različice z eno in različice s tremi hitrostmi?
PowerBullet je tako močan, da je včasih kar malce prestrašil nove uporabnike, zato smo ustvarili še različico s tremi hitrostmi, ki je primerna za vse. S preprostim pritiskom na gumb lahko namreč prestavljate med nizko, srednjo in visoko močjo vibracij ter tako izberete tisto hitrost, ki vam najbolj ustreza.

Kaj je tehnologija ‘pritisni in drži’?
Funkcija ‘pritisni in drži’ predstavlja novost pri dosedanji različici PowerBulleta s tremi stopnjami. Predstavlja možnost izbire med različnimi hitrostmi na podlagi tega, kako dolgo držite gumb. Za več moči preprosto zgrabite gumb in ga ne spustite!

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Napajanje:

Priložene baterije:

Posebnosti:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Naprstnik Frisky Finger Purple”


Podobni izdelki