-50%

Penis Erect

22,97

Penis + Erect zagotavlja močnejšo in večjo erekcijo. Kombinacija sestavin omogoča boljšo prekrvavitev in večjo nabreklost tkiva v penisu. Penis je tako v erekciji daljši in debelejši.

Razpoložljivost: Ni na zalogi SKU: P-9343 Kategorija:

Opis

Penis + Erect zagotavlja močnejšo in večjo erekcijo.

Kombinacija sestavin omogoča boljšo prekrvavitev in večjo nabreklost tkiva v penisu. Izboljšajte željo po spolnosti, vzdržljivost, poleg tega pa boste imeli trdnejše in daljše erekcije.

Pakiranje: 90 tablet.

Sestavine: Kalcij, L-arginin, Sibirski ginseng, Muira Puama (Ptychopetalum olacoides), Saw Palmetto (Serenoa Repens), Tribulus Terrestris (Burra Gokhru), Horny Goat Weed (Epimedium Sagittum)

Opis sestavin:

L-arginin – je pogojno esencialna aminoksilina, ki ima v telesu pomembno vlogo pri veliko fizioloških procesih. Spodbuja tudi nastanek dušikovega oskida v telesu ta pa sprošča in poveča pretok krvi.

Sibirski ginseng –  Korenina sibirskega ginsenga nam daje dolgoročno energijo in zmožnost spopadanja s stresom, kar je ob sodobnem tempu življenja natanko to, kar potrebujemo. Prav tako zviša raven kisika v krvi. Njeno učinkovitost so poznali tudi v kitajski medicini, ki je znana po tem, da do potankosti proučuje energije v človeškem telesu.  Od navadnega ginsenga se razlikuje tudi v tem, da našega telesa ne segreje, zato je primeren za uživanje tako v hladnih, kot tudi v vročih poletnih dneh.

Muira Puama (Ptychopetalum olacoides) – Korenine in lubje Muire puame (Ptychopetalum olacoides) uporabljajo prebivalci Brazilije in Gvajane že tisočletja kot eno najboljših sredstev za spodbujanje erekcije. Raziskave so pokazale, da preparat, ki vsebuje izvlečka muire, pri dovolj dolgem jemanju, pri 62 odstotkov vprašanih močno popravi spolno (ne)moč.

Saw Palmetto (Serenoa Repens) – Izvira iz Srednje in Južne Amerike, kjer so že domorodci pripravljali afrodiziak iz plodov palmeta rastline.

Tribulus Terrestris (Burra Gokhru) – Najbolj poznan kot naravni stimulator izločanja naravnega testosterona.

Horny Goat Weed (Epimedium Sagittum) – Horny Goat Weed se morda sliši malce smešno (dobeseden prevod bi bil “potrebni kozji plevel”), toda uporablja se že več stoletij z odličnimi rezultati kot naraven afrodizijak ter proti spolnim disfunkcijam pri moških in ženskah.

Ali ima izdelek kakšne stranske učinke? Penis + Erect nima znanih stranskih učinkov.

V primeru, da jemljete zdravila, imate povišan krvni pritisk, težave s srcem ali druge zdravstvene težave se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Penis Erect”


Podobni izdelki