-25%

The Screaming O – Polnjivi Ohare Rabbit Vibe Črn

Original price was: 41,95€.Current price is: 31,46€.

Sedaj lahko spremenite svojega partnerja v svojega najljubšega zajčka z Charged Ohare, edinstvenim dvojnim obročkom.

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: E27284 Kategoriji: ,

Opis

Sedaj lahko spremenite svojega partnerja v svojega najljubšega zajčka z Charged Ohare, edinstvenim dvojnim obročkom, ki ga je mogoče ponovno napolniti, oblikovanim kot ikonična spolna igračka, v kateri uživajo in jo obožujejo ženske po vsem svetu.

Charged Ohare ima prožna ‘ušesa’, ki mravljinčijo in trepetajo vse do konic za ciljano masažo klitorisa, ki je drugačna od vsega, kar ste kdaj občutili, in njegova zasnova z dvojnim obročem pomaga, da zajček ostane na mestu: en obroč se razteza okoli uda in drugi se razteza okoli uda in mod, kar mu daje tesno in varno izolacijo. Charged Ohare je narejen iz laboratorijsko preizkušenega pravega silikona, varnega za telo, in se razteza tako, da ustreza večini velikosti.

Charged Ohare, ki ga poganja znamenita tehnologija Vooom bullet, proizvaja edinstveno obliko vibracij, ki brni, namesto brenči, za globoko, prodorno stimulacijo in dramatični občutek, v katerem lahko uživata oba partnerja.

Izbirate lahko med 10 zmogljivimi funkcijami vibriranja in pulziranja s preprostim upravljanjem z pritiskom na gumb. Če se izprazni, ga hitro vklopite s kablom USB (priložen), in naprej uživajte v več kot 60 minutah vibriranja z enim polnjenjem.

– Polnjivi, nosljivi rabbit vibrator

znamenita Vooom tehnologija

– 10 prodornih funkcij vibriranja

– Dizajn z dvojnim obročem za tesno prileganje

– Laboratorijsko testiran, pravi silikon, varen za telo

Znamka

The Screaming O

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “The Screaming O – Polnjivi Ohare Rabbit Vibe Črn”


Podobni izdelki