-25%

FeelzToys – Zeus Dual Vibe Obroč Črn

Original price was: 39,95€.Current price is: 29,96€.

Dvojni vibrirajoči obroč Zeus, bo vašo erekcijo podaljšal, okrepil in vam zagotovil nadnaravno sposobnost, ki bo zelo ugajala vašemu partnerju.

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: E31602 Kategoriji: ,
Znamka:FeelzToys

Opis

Dvojni vibrirajoči obroč Zeus, bo vašo erekcijo podaljšal, okrepil in vam zagotovil nadnaravno sposobnost, ki bo zelo ugajala vašemu partnerju.

Dva motorčka v zgornjem in spodnjem delu obroča, zagotavljata čutne vibracije, ki vas in vašega partnerja pripeljejo do intenzivnejših orgazmov. Obroč z dvojno vibracijo je razvit za solo igro in za igro v dvoje.

Uživajte v stimulativnih pulzih in vibracijah pod svojimi modi, medtem ko hkrati svojemu partnerju nudite nebeške občutke s spodnjim vibrirajočim delom obroča. Ali pa obrnite obroč, da med ljubljenjem stimulirate celoten klitoris in sramne ustnice vaše partnerke; začudeno bo strmela v vas.

Zeus ponuja 9 različnih hitrostnih vzorcev vibriranja z dvojnimi motorji in je vodoodporen, tako da ga lahko uporabljate v kopalnici. Kar pomeni tudi, da ga je enostavno očistiti pod tekočo pipo.

Obroč Zeus Dual Vibe je narejen iz prožnega in svilnato mehkega silikona, ki je upogljiv in zagotavlja dobro prileganje.

Vsebina:

Obroč z dvojno vibracijo

– (USB) kabel za polnjenje

– Priročnik

Lastnosti:

Šepetajoče tiho delovanje

– 9 vzorcev vibracij

– Vodotesen (IPX-6)

– Material: ultra vrhunski silikon, ABS

– Dimenzije: 107 mm x 51-70 mm x 53-73 mm

– (USB) za ponovno polnjenje

Čas delovanja: 60 minut

– Čas polnjenja: 40 minut

Znamka

FeelzToys

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “FeelzToys – Zeus Dual Vibe Obroč Črn”


Podobni izdelki