-15%

Tenga Egg komplet Hard

Original price was: 48,95€.Current price is: 41,61€.

Komplet šestih Tenga jajčkov iz serije hard. Izredno raztegljivi silikonski vložki so primerni za vsako velikost in širino ter že vsebujejo lubrikant.

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: 0505870 Kategoriji: ,
Znamka:Tenga

Opis

Komplet šestih Tenga jajčkov iz serije hard. Izredno raztegljivi silikonski vložki so primerni za vsako velikost in širino ter že vsebujejo lubrikant.

Komplet vsebuje jajčke:

  • Misty: izgubite se v meglenih občutkih strasti in vrhunca. Mikroskopski izraski, ki krasijo celotno površino v notranjosti se vas oprimejo in vam ponujajo izjemne očutke v oblaku udobja.
  • Crater: oblika krone zagotavlja izjemen občutek trenja. Zamaknjena površina izboklinic v notranjosti zagotavlja užitek pod vsakim kotom, konkavna oblika pa optimalno lubrikacijo.
  • Thunder: trdni vertikalni robovi v obliki strele zagotavljajo močan in oster občutek. Občutite senzacijo velikih, definiranih robov v notranjosti po celotni dolžini ali z grožnimi gibi zgolj na glavici penisa.
  • Cloudy: najnovejša oblika, ki v notranjosti posnema linije oblaka. Izgubite se v mehkobi in linijah oblaka in se prepustite ekstazi užitka.
  • Shiny: oblika vzhajajočega sonca v sredini jačka vas bo prebudila in zagotovila nasmeh na obrazu.
  • Surfer: si upate? Jezdite na valovih inovativne stimulacije, poudarjeni izrastki pa vam na poti navzdol ponujajo novo dimenzijo užitka in vrhunca.

Vsi Tenga masturbatorji že vsebujejo lubrikant in so namenjeni za enkratno uporabo. Z previdnim ravnanjem ali uporabo kondoma pa jih lahko uporabite večkrat.

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Material:

Posebnosti:

Znamka

Tenga

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Tenga Egg komplet Hard”


Podobni izdelki