-25%

Autoblow – 2 Plus XT Masturbator & Rokav A

Original price was: 150,00€.Current price is: 112,50€.

Uživajte v neomejeni orali kadarkoli si zaželite.

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: E25456 Kategoriji: ,

Opis

Uživajte v neomejeni orali kadarkoli si zaželite. To je tisti oralni robot o katerem vsi govorijo, ki bo za vas naredil popolnoma vse!

– Nadomestljivi rokavi so na voljo v 3-eh velikostih primernih za vse moške
– Izdelani so iz realističnega umetnega materiala
– Enostavni za čiščenje
– Vzmeti se raztezajo in vam omogočajo tesno prileganje
– Poteze se gibajo polnih 10 cm gor in dol
– Kovinski industrijski motor je zmogljiv in izdelan za dolgotrajno uporabo
– Priključite ga v katerokoli vtičnico – ne potrebujete baterij

6 Ključnih lastnosti, ki jih morate vedeti o AutoBlow 2:
1. Priključite ga: Autoblow 2 ne potrebuje baterij. Le vključite ga v vtičnico (110v-240v). In brez skrbi, izdelan je tako, da nudi popolno varnost.
2. Sistem Rokavi: Uporablja zamenljive rokave. Rokavi so enostavni za čiščenje, jih je mogoče večkrat uporabiti in so na voljo v več velikostih, za vse moške
3. Prostoročen: Le držite Autoblow 2 na mestu in opravil bo čisto vse namesto vas. Vi nadzirate le hitrost in intenzivnost motoriziranega gibanja gor/dol.
4. Izjemen občutek: Prva resnična alternativa tradicionalnim proizvodom za moške. Popolnoma primeren je tudi za pare.
5. Robustna konstrukcija: Autoblow 2 uporablja kovinski motor z izjemno močjo, ki naj bi služil za več kot 500 ur uporabe.
6. Higieničen: Zamenljivi rokavi so enostavni za čiščenje, uporabite lahko le milo in vodo ali čistilo za igrače.

Popolno prileganje vsakemu moškemu.

Velikost A: 7,5-10 cm obseg, vse dolžine
Velikost B: 10-14 cm obseg, vse dolžine
Velikost C: 14-16 cm obseg, vse dolžine

– Pralno
– Za večkratno uporabo
– Izmenljivo

Fantje, sedite in se sprostite. Čas je za blowjob.

Kaj ima dva palca in obožuje oralni seks? Vi, očitno. Z novim in izboljšanim Autoblow 2 boste izkusili spolno igračo za moške, ki postavlja povsem nov standard v realističnih solo izkušnjah. Omogočite vaši roki počitek in dovolite Autoblow 2, da vas povsem razbremeni. Rokav se odstrani v sekundi, in se čisti povsem enostavno. Potrebovali boste le lubrikant na vodni osnovi, poleg tega pa bi morda želeli uporabiti še čistilo za igrače, da si zagotovite, da so vaši rokavi povsem čisti, po tem ko ste jih uporabili. UŽIVAJTE!

1. Je ta izdelek izdelan za dolgotrajno uporabo?
Da. Ugotovili smo, da so bili vsi prejšnji izdelki za moške izdelani kot igrače, ne kot aparati. Ta je prva ustrezna masturbacija – motor je zgrajen za več kot 500 ur uporabe. Malo je težji in nekoliko večji, vendar deluje in deluje dobro.

2. Kako velik je?
Visok je 22,9 cm in širok 10,7 cm.

3. Ali vibrira?
Ne, Autoblow 2 ne vibrira – ne verjamemo, da bi to izboljšalo njegovo funkcijo.

4. Kako ga uporabljam?
Priključite vaš Autoblow 2 v katerokoli električno vtičnico in ga pripravite za uporabo. Nato izvlecite spolni ud in ga malo utrdite. To lahko storite na več načinov. Ko je malce težje si lahko nanesete lubrikant na vodni osnovi in ga vstavite v stroj. Na upravljalniku nadzirate hitrost gibanja gor/dol. Autoblow 2 lahko držite z roko ali pa ga položite na trebuh medtem, ko opravi vse za vas, popolnoma brez uporabe rok. V pravem trenutku – ejakulirajte. Nato odstranite rokav in ga enostavno očistite.

5. Kako glasen je?
Autoblow 2 ni tih izdelek. To je stroj – in razlog, da deluje je, da motor poganja obremenitvene kroglice navzgor in navzdol. Če potrebujete tišino, to morda ni izdelek za vas. Zvok, ki ga proizvaja je podoben brisanju z avtomobilskimi brisalci.

6. Ali material rokavov vsebuje ftalate?
Ne. Izdelek je certificiran iz strani pristojnega laboratorija kot izdelek, ki ne vsebuje ftalatov.

7. Kako čistim Autoblow 2?
Zunanjost plastike izdelka lahko očistite z vsem, kar je primerno za plastiko, vendar najbolje, da se uporabi čistilo za igrače, tako si boste zagotovili, da je površina brez bakterij. Za čiščenje rokavov priporočamo toplo milnico in vodo, nato lahko na rokav nanesete tudi antibakterijski razpršilni sprej. Posušite ga lahko na zraku.

8. Kako naj skrbim za svoje rokave Autoblow 2?
Rokavi so iz realističnega kožnega materiala. Ohranite ga tako, da ga spravite v vrečko z zadrgo, lahko tudi skupaj z navadnim koruznim škrobom. Prepričajte se le, da so popolnoma suhi, preden jih shranite.

9. Lahko Autoblow 2 uporabim pod tušem ali v kopalni kadi?
Ne. Autoblow 2 je električna naprava in se uporablja med tem, ko je priključen v električno vtičnico. Čeprav v napravo steče le šibkejši tok elektrike z uporabo pretvornika AC/DC, ga še vedno ne morete uporabljati tam kjer se lahko navlaži ali potopi v vodo. Tako, da – NE, ne smete!

10. Je varno? Mislim, vseeno se vtakne v električno vtičnico… ?
Da! Izdelek je oblikovan tako, da je popolnoma varen. Uporablja tudi pretvornik AC/DC, ki na napravo pošilja le 12v 1.2a DC. To ni niti dovolj, da se začutil. Poleg tega so električni deli popolnoma izolirani od ostalega dela naprave. Sprostite se, fantje!

Dodatne informacije

Posebnosti:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Autoblow – 2 Plus XT Masturbator & Rokav A”


Podobni izdelki