-20%

Fun Factory – The Boss Stub Dildo Nude

39,92

ŠEF DILDO. Tisti, ki postavlja standarde.

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: E29523 Kategorije: , ,

Opis

ŠEF DILDO. Tisti, ki postavlja standarde.

BOSS DILDO s svojo veličastno dolžino in močnim premerom 4,2 cm ne skriva svojih prednosti. Dildo iz trdnega, a prožnega silikona medicinskega razreda, z izrazito glavico in močnimi žilami na gredi, je dildo znamke FUN FACTORY najbolj realističen.

– Za vaginalno in analno uporabo

– Najbolj realističen od dildov

– Impresivna velikost in še posebej poln premer

– Z dobro opredeljeno glavico in detajli, ki spominjajo na žile

– Ukrivljen konec igrače vedno najde točko G in ničle na prostati

– Trdna silikonska gred se edinstveno prilagodi vsakemu položaju

– Žametno mehka površina

– Široka gred in podnožje razveseljujejo okoliške erogene cone in naredijo THE BOSS DILDO 100% varnega za analne užitke

– Zaradi posebej ravne podlage je THE BOSS DILDO primeren za uporabo z pasom in se oprijema tudi gladkih površin ali sten

– Primerno za pas

-100% medicinski silikon: prijazen do telesa in brez vonja

– Vodoodporen

– Enostavno čiščenje

Organska, rahlo ukrivljena oblika močnih spolnih igrač praktično doseže samo točko G ali moški analni center užitka, njegovo prostato. Zahvaljujoč ploskemu stopalu je THE BOSS DILDO še posebej primeren za uporabo s pasom in se oprijema tudi vseh gladkih površin – za neskončno raznolikost v spolnosti! Fina in privlačna oblika ter svetla barva ga naredi še bolj poželjivega.

Vam lahko predstavimo? ŠEFA! En dildo, ena beseda in jasno poslanstvo! THE BOSS DILDO je gospod z načrtom, ki natančno ve, kaj hoče. Ponaša se – tako kot obljublja ime – najprej s svojim brezhibnim videzom, gladko površino in mestnimi manirami. Nobenega dvoma ni, da ima stvari, ki vznemirjajo srca. Ampak nikoli jih ne zlomi! THE BOSS DILDO je moški za eno noč, vendar je pravi gospod. Presenetljiva, naturalistična oblika je njegov zaščitni znak – elegantna glavica in organsko ukrivljena močna gred, dolga 18 cm, prevlada nad njo in njim – in vse to brez motorja! THE BOSS DILDO je tudi pravi večopravilni delavec-sam po sebi vaginalno in analno uživa, odprt pa je tudi za igro s pasom za čutno vznemirljivo igro vlog. Poleg tega se THE BOSS DILDO zahvaljujoč svoji ravni silikonski podlagi oprime katere koli ravne površine na tleh ali steni, ne da bi pustil madeže – zato so možnosti igranja neskončne. Šef ve, kaj hoče – ŠEF DILDO hoče, kar hočeš ti!

Dimenzije: 18 cm in Ø 4,2 cm, 270 g

Dodatne informacije

Barva

Debelina:

Dolžina:

Material:

Posebnosti:

Znamka

Fun Factory

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Fun Factory – The Boss Stub Dildo Nude”


Podobni izdelki