-30%

50 odtenkov sive – kovinske lisice

Original price was: 19,95€.Current price is: 13,96€.

Svetleče kovinsko jeklo ponuja krepek objem vaših zapestij, v katerem se zlahka podredite partnerjevim željam in ukazom.

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: E24209 Kategorija:

Opis

Svetleče kovinsko jeklo ponuja krepek objem vaših zapestij, v katerem se zlahka podredite partnerjevim željam in ukazom. Izgubite se v nagajivem svetu 50 odtenkov sive in se popolnoma prepustite objemu srebrnih lisic.

 

»Iz spodnjega predala potegne par kovinskih lisic. Lisic! Njegov dotik je slasten in rahlo žgečkljiv. Slišim ga, kako se počasi premika na drugo stran, zgrabi mojo desnico in jo vklene. Nemočno potegnem roke k sebi in občutek me popolnoma prevzame.« – Ana Steele, junakinja knjige 50 odtenkov sive.

Lisice odlično združujejo pristen občutek ujetosti in takojšnje možnosti pobega, če je potrebno. Ti. Si. Moj je vsekakor odličen par lisic z varnostnim mehanizmom.

Lisice so zlahka prilagodljive, da ustrezajo skoraj vsem zapestjem; njihov objem je čvrst, vendar se ga da takoj sprostiti z varnostnim mehanizmom ob strani ključavnice. 2 uporabna ključa prav tako omogočata sprostitev lisic, tako da partnerju sploh ni treba povedati, da se jih da odpreti z uporabo varnostnega mehanizma.

V lisice je vgraviran logo 50 odtenkov sive in napis You. Are. Mine (Ti. Si. Moj), kar poskrbi za elegantno izkušnjo v stilu Chistianovih in Aninih fantazij.

Veriga povezuje oba člena na razdalji 8 centimetrov, kar kljub ujetosti daje dovolj manevrskega prostora. Lisice lahko pritrdite tudi na rob postelje ali jih kombinirate z drugimi vrvmi, tako da še bolje raziščete svoje fantazije podrejenosti.

Lisice so del Uradne zbirke užitka 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James. Lisice Ti. Si. Moj z logotipom knjige so v kombinaciji z uradno vrečo za shranjevanje 50 odtenkov sive idealno erotično darilo za oboževalke slavne trilogije.

Dolžina: 26,7 cm
Zaklepanje: Ključavnica na ključ
Material: kovina

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Znamka

50 Shades of Grey

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “50 odtenkov sive – kovinske lisice”


Podobni izdelki