-20%

Power Glide ON gel – Zanj 50ml

15,92

Izboljšuje vaš spolni nastop ter povečuje zadovoljstvo.

Razpoložljivost: Ni na zalogi SKU: E23994 Kategorije: , , ,
Znamka:Sensuva

Opis

Izboljšuje vaš spolni nastop ter povečuje zadovoljstvo.

Power Glide je zelo učinkovit gel, ki dramatično povečuje moško občutje med spolno aktivnostjo in pospešuje krvni obtok. Njegov učinek je, da je penis debelejši in trdnejši, kar povečuje vaše zadovoljstvo. Ta edinstveni hibridni gel je enostaven za uporabo, poleg tega pa zagotavlja svilnato drsenje med nanašanjem na penis.

50 ml

 

Kaj je ON POWER GLIDE?

POWER GLIDE je hitro delujoči gel, ki moškim dramatično poveča občutek med spolno aktivnostjo in pospešuje krvni obtok. Njegov učinek je, da je penis debelejši in trdnejši, kar povečuje vaše zadovoljstvo. Ta edinstveni hibridni gel je enostaven za uporabo, poleg tega pa zagotavlja svilnato drsenje med nanašanjem na penis.

 

KAJ MOŠKI OBČUTIJO Z UPORABO POWER GLIDE-a?

Občutki so dramatični! Možno je, da moški občuti mravljinčenje, brnenje, toplino, povečan pretok krvi in tudi rahlo povečanje obsega. Vsak moški pa je drugačen, tako da občutki seveda lahko nihajo.

 

KAKO DOLGO UČINKI TRAJAJO?

Učinek je začasen in traja lahko do ene ure. Eksperimentirajte z nanosom različne količine. Uporabite ga lahko več, če želite.

 

SE POWER GLIDE LAHKO UPORABLJA S PARTNERJEM?

Seveda! Nekateri moški uporabljajo gel kot pripravo na spolno aktivnost za izboljšanje spolnega nastopa ter povečanje njihovega občutja . Pred vstopom v partnerja je potrebno odvečni gel obrisati. Ko ga obrišete, boste še vedno čutili prijeten učinek gela in možno je (čeprav malo verjetno), da bo učinek občutil tudi vaš partner.

 

SE LAHKO POWER GLIDE UPORABLJA MED UPORABO KONDOMA?

Da! Če uporabljate kondom je potrebno odvečni gel obrisati pred nanosom kondoma (tako, da ne zdrsne dol). POWER GLIDE ne vsebuje olj, tako da ne poškoduje latexa. To je odlična ideja za moške, ki imajo manjši občutek, medtem, ko uporabljajo kondome.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Znamka

Sensuva

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Power Glide ON gel – Zanj 50ml”


Podobni izdelki