-35%

50 odtenkov sive – komplet za vezanje na posteljo

38,97

Pretvorite svojo posteljo v igrišče za igrice podrejanja in uživanje v poželenju vklepanja.

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: E24218 Kategorije: , ,

Opis

Pretvorite svojo posteljo v igrišče za igrice podrejanja in uživanje v poželenju vklepanja. Komplet je idealen za začetnike, saj lahko z njim na enostaven in hiter način privežete celotno telo.

 

»Ko se zgrudi name, občutim njegovo polno težo, ki me sili v globino vzmetnice. Svoje zavezane roke potisnem okoli njegovega vratu in ga držim najbolje, kar lahko. V tistem trenutku vem, da bi za tega moškega naredila vse. Njegova sem.« – Anastasia Steele, junakinja knjige 50 odtenkov sive

4 mehke vezi s pritrjevanjem na ježka omogočajo lahko vezanje celega telesa, tako da se lahko povsem osredotočite le na užitek. Vezi lahko s pomočjo vrteče priponke združite skupaj, da dobite lisice za zapestje ali gležnje, ali pa uporabite posebne jermene za vezanje na posteljo.

Jermena položita pod vzmetnico, prilagodite dolžino in širino, pa boste dobili odličen mehanizem za vezanje gležnjev in zapestij, ne da bi potrebovali kak poseben okvir ali drugo opremo.

Komplet vezi lahko prilagodite majhnim, srednje velikim in ogromnim posteljam, zlahka pa se ga tudi zloži in shranjuje. Komplet je idealen za diskretna potovanja v dvoje.

Sistem jermenov meri 122 cm v dolžino, po dveh 249 cm širokih stranicah pa lahko namestite lisice. 4 jermeni so zataknjeni pod vzmetnico, skozi okrogle obročke pa jih lahko pritrdite na lisice, da zaključite ves privezovalni sistem.

Komplet je del Uradne zbirke užitka 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica E. L. James. Komplet za vezanje na posteljo je v kombinaciji z uradno vrečo za shranjevanje 50 odtenkov sive idealno erotično darilo za oboževalke slavne trilogije.

Material: saten

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Znamka

50 Shades of Grey

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “50 odtenkov sive – komplet za vezanje na posteljo”


Podobni izdelki